Unelmoitko alati paikkaansa vaihtavasta kodista? Kävelevä talo on vastaus unelmiisi!

Jokaisen pienestä muuttoliikkeestä jatkuvasti haavailevan unelma-asunto on viimein keksitty! Tanskalaisen suunnittelijaryhmän kehittämä liikkuva talo on kaiken lisäksi erityisen ympäristöystävällinen.

N55-yrityksen kävelevä pikkuruinen talo ottaa kaiken käyttämänsä energian luonnosta siihen rakennettujen aurinkopaneelien sekä pienten tuulimyllyjen avulla. Talossa on myös sadevettä keräävä järjestelmä, joka lämmittään käyttöveden aurinkoenergian avulla.

Lisäekologisuutta asuntoon tuo minikokoinen kasvihuone, jossa asukas voi kasvattaa itselleen syötävää. Ruoan valmistuksessa ja asunnon lämmityksessä auttaa myöskin tavallista pienikokoisempi hella.

Asuntokapseleita saa eri kokoisina, ja N55:n verkkosivujen mukaan halukkaat voivat muodostaa kävelevistä asumuksista vaikkapa kokonaisen liikkuvan kylän. Sivujen mukaan pikkuruisen kävelevän talon pitäisi kyetä liikkumaan millä tahansa maaperällä, mutta tielle hitaasti liikkuvaa asumusta ei sen hitauden vuoksi saa viedä. Katso video suunnittelijoiden uudesta hengentuotteesta alta.

Paula Koski / Jokakoti

Kuva: N55

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja