Uhkealta naisräppäriltä yhteismallisto laihoille ja superkurvikkaille

Naisrapin uranuurtaja ja näyttelijä Queen Latifah lanseeraa elokuussa oman Queen Collection vaatemallistonsa.

Queen Latifah näpäyttää nollakokoja suosivia muotitaloja suunnittelemalla itse vaatemalliston, jossa ketään ei syrjitä kokonsa takia. Hän korostaa, että halusi tehdä laajalle kokoskaalalle trendikkäitä vaatteita, koska koki itse tulleensa syrjityksi aikanaan kokonsa vuoksi.

Queen Collectionissa vaatteiden kokohaarukka on 30–54, uutisoi popcrush.com.

– Olen niin innoissani! Olen halunnut tehdä malliston jo pitkään. Minulle on tarjottu useita diilejä vaatemallistojen suunnittelusta. Teinkin yhden, mutta se ei lähtenyt lentoon. Tämä mallisto ikään kuin sulkee ympyrän, tuore suunnittelija on kertonut.

Queen Latifah: Minulla on laukkufetissi!

Kokoelmaan kuuluu myös valikoima nahkaisia käsilaukkuja, koska ne ovat räppärin heikkous. Hän suunnittelee monipuolista laukkumallistoa, josta löytyy jokaiselle jotain.

– Minulla laukkufetissi. Minulla voi olla vaikka verkkarit jalassa, mutta 3 000 dollarin laukku mukana. En ikinä kiellä laukkuja itseltäni, vaan olen päättänyt törsätä niihin.

Queen Collection lanseerataan markkinoille Yhdysvalloissa elokuussa 2011.

Queen Latifah tuli tunnetuksi jo 1980-luvun lopulla hiphop-maailmassa, ja on julkaissut urallaan yhteensä seitsemän pitkäsoittoa. Hän on tullut tutuksi myös CoverGirlin kasvona ja esimerkiksi Ice Age -elokuvassa hän on lainannut äänensä mammuttineidolle.

MTV3/Helmi

Lähde: Popcrush.com

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja