Uhkea Robyn Lawley seksikkäissä alusvaatekuvissa: En ole pluskokoinen malli!

Australialainen malli Robyn Lawley on pitkänhuiskea ja uhkea ilmestys, jonka mitat kielivät hänen olevan pluskokoa mallimaailmassa. Malli itse on eri mieltä.

Australialaismalli Robyn Lawley, 23, on usein saanut etunimikkeen "amatsoni", millä viitataan antiikin tarustossa esiintyviin pelottaviin naissotureihin. Lawley on 188 senttimetriä pitkä, kaunis sekä atleettinen nainen, joka on vaatekooltaan 44. Plusmallin mittoja kantava nainen ei kuitenkaan haluaisi tulla nimitetyksi pluskokoiseksi:

– Olen normaalikokoinen. Toivoisin, että meitä kaikkia kutsuttaisiin pelkiksi malleiksi, ei "pluskokoisiksi malleiksi". Ennemminkin laihoja malleja pitäisi kutsua miinuskokoisiksi, Robyn Lawley kuvailee The Australian -julkaisussa.

Vaikka Lawley on itsevarman oloinen ja näyttää viihtyvän hyvin omissa nahoissaan, näin ei ole aina ollut. Teini-ikäisenä Lawley kuihdutti itseään ja yritti kaikkensa, jotta hän muuttuisi alansa mittoihin: yltiömäisen laihaksi. Nykyään nuori nainen haluaakin muuttaa mieluummin mallimaailmaa, kuin itseään.

Ensimmäisen kerran Lawley asteli mallitoimistoon 15-vuotiaana.

– En tuntenut itseäni tarpeeksi kauniiksi. Olin niin tietoinen painostani. Olin urheilullinen isoine reisineni, hartioineni ja käsineni, Lawley muistelee.

Lawley yritti epätoivoisesti laihduttaa itseään jättämällä ruokansa syömättä ja juoksemalla salaa yömyöhään pitkin katuja. Paino laski, mikä ei tehnyt hyvää kasvavalle nuorelle. Mutta tämä itsensä kiduttaminen ei kuitenkaan riittänyt mallinmittoihin.

Ura lähti nousuun 19-vuotiaana, jolloin nuorelle naiselle ehdotettiin pluskokoisille suunnattua mallitoimistoa:

– Ajattelin, etten pysty voittamaan tätä taistelua. Joko voisin olla malli tämän kokoisena mitä olen tai sitten en tekisi mallin töitä ollenkaan.

Nykyään mallintöitä säännöllisesti tekevällä Lawleylla on kaksimetrinen poikaystävä, joka palvoo maata vihreäsilmäisen naisen jalkojen alla.

– Hän ei ymmärrä otsikoita, joissa hehkutetaan pluskokoa: hänen mielestään minulla on maailman upein kroppa koko maailmassa, Lawley kertoo.

Mitä malli haluaisi sanoa kaikille nuorille tytöille, jotka haaveilevat mallinurasta?

– Kaikki eivät pysty siihen. Jos pystyt, syö oikein, urheile ja äläkä ole liian ankara itsellesi.

Lähde: Splash, Theaustralian.com

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja