Ufotutkija: Avaruusolennot tehneet ihmisistä risteytyskokeita – Kehittävät uutta rotua?

Ufotutkija Tapani Koivula väittää, että ihmisiä siepanneet avaruusolennot ovat tehneet risteytyskokeita, joiden tarkoituksena on säilyttää olentojen lisääntymiskyky ja kenties tuottaa kokonaan uusi rotu. Koivulan mukaan tapauksia on Suomessakin.

– Avaruusolennot nappaavat ihmisiä ympäri maapalloa. Sitä puoltavat sekä yksittäisten henkilöiden kertomukset että esimerkiksi Harvardin yliopiston psykiatrian professorin John Mackin kirja Ufosieppaukset. Tällaisia tapauksia kutsutaan abduktioiksi eli ufosieppauksiksi, Tapani Koivula sanoo.

Sieppaus ei Koivulan mukaan tarkoita välttämättä sitä, että ihminen vietäisiin fyysisesti johonkin avaruusaluksen laboratorioon.

– Se tarkoittaa kohtaamista, jossa ihmisen tietoisuus irtautuu ruumiista. Monet tiedemiehetkin ovat tutkineet tätä parapsyykkistä OOBE-ilmiötä eli ruumiista irtautumiskokemusta. Jotkut sen kokeneista ovat maanneet sängyllä ja kertoneet, että heidän aistinsa, ajattelunsa ja havaintojen tekonsa oli sieppauksen aikana jopa selkeämpää kuin yleensä.

Kehittävät parempaa rotua?

Mutta miksi ihmeessä avaruusolennot haluaisivat siepata ihmisiä?

– He tekevät kokeita. Taustalla on selvästi halu perehtyä biologiaamme. Jotkut ehkä tutkivat ihmisiä puhtaasta uteliaisuudesta, tiedemiehinä.

Koivula uskoo, että tavoitteellisempiakin tarkoitusperiä on.

– Väitetään, että avaruusolentojen ryhmiin kuuluvat harmaat olennot olisivat menettämässä lisääntymiskykynsä. Tämä saattaa olla niille yksi keino pysyä hengissä. On myös spekuloitu, että radioaktiivisuuden lisääntyessä ne yrittävät kehittää rotua, joka selviää heikentyneissä olosuhteissa.

– Itse asiassa olentojen kerrotaan jo tehneen risteytyskokeita. On olemassa tapauksia, joissa naiset ovat tulleet raskaiksi, mutta yllättäen muutaman viikon päästä ufotapauksen yhteydessä menettäneet sikiönsä, Koivula sanoo.

Suomalaisnaisella selittämätön keskenmeno

Koivulan mukaan risteytyskokeita on tehty Suomessakin.

– Eräs tuntemani nainen jouduttiin raskauden loppuvaiheessa nukuttamaan kovien kipujen takia. Jälkeenpäin hänelle valehdeltiin, ettei kohdussa ollut koskaan ollutkaan mitään. Lääkäri oli kyllä todennut raskauden jo alussa.

– Kun nainen odotti uutta lasta, hän pääsi tutkimaan omaa potilaskansiotaan. Yllättäen siellä sanottiin, ettei sikiön katoamiselle ollut löytynyt mitään normaalia selitystä, Koivula sanoo.

"Eivät osaa hoitaa lapsia"

Entä ovatko väitetyt sieppaukset tuoneet meille lisätietoa avaruusolennoista?

– Ainakin sen, että ne näyttävät tuntevan ihmisen paremmin kuin ihminen itse.

Olennot eivät Koivulan mukaan kuitenkaan käyttäydy kovin ihmismäisesti. Näin ovat kertoneet äidit, jotka on siirretty muille tasoille tapaamaan lapsiaan.

– Avaruusolennot eivät tunnu tietävän, miten pieniä lapsia käsitellään. Äidit ovat joutuneet opettamaan, miten vauvaa pidetään sylissä, Koivula sanoo.

Studio55.fi/Piia Simola

Kuvat: Colourbox.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja