Ufotutkija: Avaruusolennot yrittävät pelastaa maapallon tuholta – ihmiskunta vain evoluutiokokeilu?

Ufotutkija Tapani Koivula on vakuuttunut siitä, että keskuudessamme elää jatkuvasti avaruusolentoja. Hän uskoo myös, että niillä on tärkeä tehtävä maapallolla.

– Avaruusolennot ovat varoitelleet 1940-luvun lopusta lähtien, että ihmiskunta on mennyt tuhovimmassaan liian pitkälle, Tapani Koivula sanoo.

– Luontomme on tuhoutumassa peruuttamattomalla tavalla. Leikimme vaarallisilla asioilla: ydinaseilla ja ydinvoimaloilla. Luonto tuhoutuu uhkaavalla vauhdilla, Itämeri yhtenä esimerkkinä. Tälläkin hetkellä lapsia kuolee nälkään, koska energiaa tuhlataan. Muun väriset ihmiset tuntuvat olevan joillekin suurin piirtein eläimistä seuraavia, Koivula luettelee.

Koivula uskoo, että maapallolla saattaa parin vuoden sisällä tapahtua niin suuria katastrofeja, että elämme niiden jälkeen täysin toisenlaisessa paikassa.

– Itse asiassa muutoksia on ennustettu jo loppuvuodelle mayojen kalenterin päättyessä 21. joulukuuta. Eikä sovi unohtaa, että jo vuoden 2001 terrori-iskut muuttivat maapalloa peruuttamattomalla tavalla. Sen tapaisia katastrofeja on odotettavissa lisää yhteiskunnassamme vallitsevan epäoikeudenmukaisuuden sekä luonnosta piittaamattomuuden takia, Koivula sanoo.

"Ufoja Olkiluodon ydinvoimalassa"

Koivulan mielestä erityisesti ydinenergian vaikutukset maapalloon tulevat olemaan suuret.

– Se lienee syy siihen, miksi olennot tulivat tänne juuri toisen maailmansodan jälkeen. Siitä lähtien ufohavaintojen määrä on radikaalisti lisääntynyt. He haluavat viisaampina ohjata kehitystä toiseen suuntaan.

– Ufoja on nähty myös Olkiluodon ydinvoimalan yläpuolella. Valitettavasti tieto onnistuttiin sensuroimaan ennen ufoaiheisen televisio-ohjelmamme ulostuloa.

Jos oletetut avaruusolennot kerran ovat niin fiksuja, mikseivät ne sitten oikeasti tee mitään muuttaakseen asioiden kulkua?

– Itse asiassa viimeisimmän väitteen mukaan DNA:tamme olisi jo konkreettisesti muutettu niin, että tulemme paremmin toimeen tällä planeetalla, Koivula sanoo.

– Toisaalta on myös esitetty, että koko ihmiskunta olisi luotu evoluutiokokeiluksi: tavoitteena on tutkia, kehittyykö älyllinen olento, jos sille antaa vapaan tahdon.

Kunnioittavat vapaata tahtoa?

– Valitettavasti nyt näyttää siltä, että vaikka yhtä sun toista teknologiaa on kehitetty, niin yhteiskunta on törmäyskurssilla. Luonto on tuhottu perusteellisesti, ja elinmahdollisuudet huononevat huononemistaan.

Koivulan mielestä avaruusolentojen salaperäinen lähestymistapa ja yhteydenotto vain yksittäisiin ihmisiin viittaavat siihen, että ne kunnioittavat vapaata tahtoamme.

– Viisaimmat olennot haluavat antaa ihmisen itse valita, jatketaanko vanhaa tietä vai tehdäänkö muutos. Olentojakin on kuitenkin monenlaisia: eivät esimerkiksi sieppaukset vastoin ihmisten tahtoa viittaa kovin suureen vapauden kunnioitukseen.

– Toisaalta olennot pyrkivät pysymään piilossa myös siksi, että monet haluavat tuhota heidät.

Studio55.fi/Piia Simola

Kuvat: Colourbox.com

Lue myös:

    Uusimmat