Ufotutkija: Tällaisia avaruusolentoja maapallolla liikkuu

Ufotutkija Tapani Koivula kertoo, että avaruusolennoista on havaintoja ympäri maapalloa.

Avaruusolento ei ole sama asia kuin ufo.

– Ihmiset sotkevat perustermejä. Ufo on kriittisesti ottaen unidentified flying object eli tunnistamaton lentävä kohde. Me ufotutkijat uskomme, että selittämättömät ufot ovat älyllisten olentojen ohjaamia lentoaluksia, Tapani Koivula sanoo.

Havaintoja avaruusolennoista tehdään Koivulan mukaan ympäri maapalloa.

– On mielenkiintoista, että nykyäänkin ihmiset näkevät aivan samankaltaisia hahmoja kuin toisella puolella maailmaa asuneet ihmiset vuosikymmenestä toiseen.

Ihmisen näköisiä ja harmaita

– Osa avaruusolennoista on pitkälti meidän näköisiämme. Suomalainen Visa Kaliva paljasti vasta vuosi sitten seurustelleensa vuodesta 1965 asti ihmisten näköisten olentojen kanssa, jotka ovat kuitenkin kaikkea muuta kuin ihmisiä, Koivula sanoo.

Yleisintä ryhmää edustavat hänen mukaansa niin sanotut "harmaat".

– Ne ovat isosilmäisiä ja -päisiä olentoja, jotka on yhdistetty ihmissieppauksiin. Heidän kanssaan kontaktiin päässeet kertovat, että olennoissa on kuitenkin paljon persoonallisia eroja.

– Yhdysvaltalainen apulaisprofessori Courtney Brown on sitä mieltä, että harmaat ovat niin samankaltaisia ihmisten kanssa, että meidän tulisi pyrkiä yhteistyöhön avartaaksemme yhteyksiä universumiin.

Entä ne kuuluisat pienet, vihreät miehet?

– Joskus on nähty senkin värisiä olentoja. Ne ovat kuitenkin enemmän vitsi, Koivula sanoo.

Studio55.fi/Piia Simola

Kuvat: Colourbox.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja