Ufotutkija: Yhdysvaltain johto peittelee ufoja

Ufotutkija Tapani Koivula väittää, että Yhdysvaltain armeija on tutkinut ufoja jo pitkään. Niiden korkeaa teknologiaa on ehkä saatu koehenkilöitä vastaan. Uskotko sinä, että laser-säteet ja valokuitukaapelit syntyivät tällä tavalla?

– Kansainväliset ufotutkijat odottavat koko ajan, milloin Yhdysvaltain presidentti ilmoittaa, että ufot ja avaruusolennot ovat täysin todellisia, Tapani Koivula sanoo.

Koivulan mukaan eräät luotettavat lähteet kertovat, että USA:n armeija olisi tehnyt yhteistyötä ufojen kanssa jo toisen maailmansodan lopusta lähtien – joskin hyvin kyseenalaisella tavalla.

– On esitetty karmea väite, että olennot olisivat jopa antaneet omaa teknologiaansa Yhdysvaltain käyttöön ja saaneet vastapalveluksena ihmisiä koehenkilöiksi omiin tutkimuksiinsa.

Koivula kertoo, että ufojen ympärillä vallitsee ehdoton sensuuri.

– Niitä sotilaita ja valtion virkailijoita, jotka ovat näistä asioista kertoneet, on uhattu kuolemantuomiolla. Aihe on sotasalaisuus, koska Yhdysvallat on jo kaikessa hiljaisuudessa ottanut käyttöön ufoilta saamaansa korkeaa teknologiaa, Koivula sanoo.

Roswell totta?

Koivulan mukaan teknologiaa on saatu myös maahan syöksyneistä ufoista, joita ilmestyi erityisen paljon 1940–1950-lukujen vaihteessa.

– Kuuluisin niistä on Roswellin tapaus. Yhdysvaltain ilmavoimat on keksinyt sille monenlaisia selityksiä. Huvittavaa on, että he ovat aika ajoin joutuneet ajantasaistamaan selityksensä.

– Väitetään, että Roswelliin syöksyneen aluksen avaruusolennoista kaksi löytyi kuolleina, mutta yksi saatiin elävänä USA:n ilmavoimien tutkittavaksi vuosina 1947–1951. Maahan syöksyneistä ufoista onnistuttiin saamaan merkittävää teknologiaa, joka lähetettiin kaikessa hiljaisuudessa yksityisten teknologiayritysten laboratorioihin.

Koivula väittää, että osaa teknologiasta pystyttiin ymmärtämään ja laskemaan sittemmin normaaliin myyntiin ja käyttöön.

– Laser-säteet ja valokuitukaapelit ovat tästä esimerkkejä.

Presidenteille ei kerrota ufoista?

Jimmy Carter on presidenteistä ainoa, joka on julkisesti ilmoittanut nähneensä ufon. On mahdollista, että koska presidentit ovat vaihtuvia poliitikkoja, heille ei edes kerrota salaisuuksista vaan ne säilyvät pelkästään sotilasjohdon tiedossa, Koivula sanoo.

Koivula väittää tuntevansa ufotutkijoita, jotka ovat yhteyksissä Valkoisen talon huipulle asti.

– Siellä on koko ajan ihmisiä, jotka haluaisivat, että ufoista kerrottaisiin suurelle yleisölle.

Eisenhower kohtasi ufoja?

Eräs todistaja on Koivulan mukaan kertonut, että presidentti Eisenhowerkin olisi kohdannut ufoja.

– Eisenhower oli hämmentynyt, koska välillä olennot olivat näkyvissä, välillä näkymättömissä. Henkivartijat olivat siinä tilanteessa avuttomia.

Tuolloin elettiin aikaa, jolloin toinen maailmansota oli vielä tuoreessa muistissa.

– Olennot halusivat saada johtajat ymmärtämään, että ydinaseilla ja -energialla ei pidä leikkiä. Ne ehdottivatkin Eisenhowerille aloittavansa ihmiskunnan koulutusohjelman. Eisenhowerin mielestä ihmiset eivät olleet siihen vielä valmiita.

Studio55.fi/Piia Simola

Kuvat: Colourbox.com, Lehtikuva

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja