Ufotutkija: Elämä jatkuu kuoleman jälkeen

Parapsykologiaan ja henkimaailmaan perehtynyt Tapani Koivula on vakuuttunut, että elämä jatkuu kuoleman jälkeen.

– Parapsykologiset kokemukset ovat sellaisia, joissa ihminen siirtyy muuntuneen tietoisuuden tilaan. Hänen aivokäyränsä muuttuvat – se vastaa hypnoosia, transsia ja unta, ufotutkija Tapani Koivula sanoo.

Kun avaruusolennot haluavat saada ihmisiin yhteyden, ne ilmestyvät usein ensimmäistä kertaa juuri nukkuessa.

– Silloin järkytys ei ole niin suuri – voi ajatella, että "se oli vain unta".

– Nuoret ihmiset, joilla yhteiskunnan taakka ja aivopesu eivät vielä estä toisenlaista ajattelua, huomaavat usein, että varjomaailma onkin todellista eikä vain scifiä, Koivula sanoo.

"Kuolemanpelko energiasyöppö"

– Olen täysin varma elämän jatkumisesta kuoleman jälkeen. Siitä minut ovat vakuuttaneet sadat haastattelut sekä meediot, joiden kautta kuolleiden viestit välittyvät. He näkevät kuolleiden sielut ihmishahmoina ja voivat keskustellakin heidän kanssaan.

Useamman meedion kautta Koivula on saanut yhteyden omiin vanhempiinsa.

– Kukaan muu ei voi tietää minun terveydestäni sellaisia yksityiskohtia kuin äitini, tai antaa sellaisia ohjeita kuin isäni vanhana opettajana aina teki. He seuraavat elämääni jatkuvasti. Joillekin kuolemassa oleva tai jo kuollut ystävä myös ilmestyy aivan konkreettisesti, Koivula sanoo.

– Ihmisten kuolemanpelko on valtava energiasyöppö. Ihmisiltä, jotka kokevat ruumiista irtautumisen vaikka onnettomuushetkellä, katoaa usein tämä pelko kokonaan.

Studio55.fi/Piia Simola

Kuvat: Colourbox.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja