UFC-tähti Habib Nurmagomedov lopetti uransa ällistyttävän esityksen jälkeen – Conor McGregor reagoi nopeasti shokki-ilmoitukseen

6:40
Habib Nurmagomedov päihitti Conor McGregorin – UFC-kehän valtasi kaaos vuonna 2018.

Vapaaottelija Habib Nurmagomedov jatkoi voittokulkuaan lauantaina, kun hän peittosi Justin Gaethjen UFC 254 -tapahtuman pääottelussa Abu Dhabissa. Yhdysvaltalainen taipui kevytsarjan titteliottelussa toisessa erässä triangelikuristukseen.

Nurmagomedovin esitys keräsi runsaasti kehuja. Venäläisottelijan mieletön aggressiivisuus oli liikaa Gaethjelle, eikä tämä pystynyt puolustautumaan vakuuttavasti jouduttuaan mattoon.

Kaikki uransa 29 ammattilaisottelua voittanut Nurmagomedov oli erittäin liikuttunut taiston tauottua. Mestarin isä ja valmentaja Abdulmanap Nurmagomedov kuoli kesällä koronaviruksen jälkeisiin oireisiin. Nurmagomedov ilmoittikin lauantaina oktagonissa lopettavansa uransa, koska hän ei voi jatkaa ilman isäänsä.

Nurmagomedovin kilpakumppani Conor McGregor, jonka venäläinen voitti kerran urallaan, reagoi illan tapahtumiin Twitterissä.

– Hyvä esitys, Habib Nurmagomedov. Minä jatkan. Jälleen myös kunnioitukseni ja osanottoni isäsi vuoksi. Sinulle ja perheellesi. Vilpittömästi, McGregorit.

 Katso julkaisut alta.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja