UFC-tähti Conor McGregor esitti hurjan väitteen – Habib Nurmagomedov löi jauhot suuhun faktoillaan

UFC-tähti Conor McGregor otti lauantaina kantaa väittelyyn siitä, kuka on kautta aikojen paras vapaaottelija.

Irlantilainen päätti nostaa ykköseksi brassilegenda Anderson Silvan. Kakkoseksi hän nimesi itsensä.

– Kahdessa eri painoluokassa useita lopetuksia (tyrmäyksiin tai luovutuksiin päättyneitä voittoja) ja mestaruus yhdessä painoluokassa: Anderson Silva on kautta aikojen paras vapaaottelija. Minun useat lopetukseen päättyneet voittoni kolmessa eri painoluokassa, joissa kahdessa olen ollut mestari, nostavat minut kakkoseksi, ehkä jopa jaetulle ykkössijalle. Ottelen kuitenkin edelleen ja nousen helposti ykköseksi, kirjoitti McGregor.

McGregorin julkaisu herätti runsaasti huvitusta. Harva asiantuntija pitää McGregoria kautta aikojen parhaana vapaaottelija.

Habib Nurmagomedov, joka voitti McGregorin UFC:n kevytsarjan mestaruusottelussa syksyllä 2018, päätti ottaa kantaa asiaan.

– Sinä (McGregor) luovutit höyhensarjassa, luovutit kevytsarjassa ja luovutit välisarjassa. Et koskaan puolustanut mestaruuttasi UFC:ssä tai Cage Warriorsissa. Luovutit otteluita enemmän kuin GSP (Georges St-Pierre), Spider (Anderson Silva) ja Bones (Jon Jones) yhteensä. Olet Twitter-historian paras UFC-ottelija, kuittasi dagestanilainen, joka ei ole hävinnyt urallaan yhtään ammattilaisottelua.

Katso julkaisut alta.

Lue myös:

    Uusimmat