Udinese haluaisi Kasper Hämäläisen

TPS:n jalkapallojoukkueen 17-vuotias keskikenttäpelaaja Kasper Hämäläinen on vieraillut kaksi kertaa tämän vuoden aikana Italiassa leireilemässä. Vierailujen tuloksena Udinese on lähestynyt TPS:ää Hämäläisen saamiseksi riveihinsä.

Italian pääsarjajoukkueen, AS Roman, nuorisotoiminnasta vastaava Bruno Conti kutsui Hämäläisen tammikuussa Roomaan. Hämäläisen leiri sujui sen verran hyvin, että hän sai uuden kutsun Roomaan maaliskuun lopussa. AS Roma ilmaisi kiinnostuksensa Hämäläiseen, mutta seura yleinen taloustilanne ei salli pelaajakauppoja ennen tilanteen selkiytymistä.

Hämäläinen kutsuttiin samalla matkalla myös toisen Italian pääsarjaseuran, Udinese Calcion, vieraaksi. Hämäläinen harjoitteli pääsiaisviikolla neljän päivän ajan Udinesen edustusjoukkueen kanssa. Udinese on lähestynyt leirin jälkeen TPS:ää ja Hämäläistä, ja ilmaissut halukkuutensa saada hänet Udinesen organisaatioon. Udinese ei ole kuitenkaan tehnyt vielä konkreettista ehdotusta asiasta. Hämäläinen valmistautuu parhaillaan TPS:n kanssa vajaan kuukauden päästä alkavaan Veikkausliiga-kauteen.

(MTV3-STT)

Lue myös:

    Uusimmat