Mainos

U2:n keikka keski-ikäisten rockjuhla

Helsingin Olympiastadionilla alkanutta U2:n keikkaa odotettiin rauhallisissa merkeissä. Keikka pääsi alkamaan noin puoli tuntia myöhässä teknisten ongelmien takia. Paikan päällä oleva MTV3:n toimittaja Santtu Palm kertoo, että myös poliisi on päivitellyt tilanteen rauhallisuutta.

- Heidän mukaansa ei ole minkäänlaista järjestyshäiriötä ollut, eikä edes juopuneita ole näkynyt. Tottakai juoma-alueelle ja hot-dog -kojuille on jonoa, mutta missäpä massatapahtumassa ei olisi.

Myös yleisön ikärakenne on yllättänyt Palmin.

- Nyt ollaan aivan selkeästi keski-ikäisten ihmisten rockjuhlassa, se ei toki tee rockjuhlasta sen huonompaa. Ihmiset ovat erittäin hyvällä tuulella ja iloisella mielellä.

Tunnelma Palmin mukaan stadionilla on odottava ja keikkaa odotellaankin loistosäässä.

- Täällä ei ole pisaraakaan vettä näkynyt, kuumailmapallo lentää juuri ylitsemme ja sielläkin matkustajat saavat nauttia auringosta, kuten mekin täällä alhaalla.

Juuri äsken lopetteli lämmittelybändi Razorlight, jonka esityksen aikana ei hienosta lavarakennelmasta kaikkia paukkuja nähty. Palm kuitenkin odottaa tekniikankin osalta hyvää keikkaa.

- Eiköhän tämän kokoluokan bändi ole tarkistanut tekniikan kerran jos toisenkin, että on lupa odottaa hyvää keikkaa.

Keikasta voi nauttia varmasti myös liputtomatkin lähialueilla, koska jo aikaisemmin iltapäivällä pidetty soundcheck kuului kirkkaasti kilometrien päähän.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.