Tyylietsivä: Miksi et juhlinut saman tien alasti, Melody Thornton?

Hollywood-tähtösiä on nähty läpinäkyvissä asuissa ennenkin, mutta toisinaan niistä on tyylikkyys kaukana. Vai mitä mieltä olet laulaja Melody Thorntonin asuvalinnasta?

Pussycat Dolls -aikoinaan laulaja Melody Thornton, 27, ei ujostellut pitää uskaliaita asuja. Näyttää siltä, että vaikkei nainen ole ollut tyttöbändin jäsen kahteen vuoteen, vaatevalinnat eivät ole niistä ajoista muuttuneet.

Tähti näyttäytyi Elle's Women In Music -tapahtumassa yllään läpinäkyvä mekko, joka ei todella jättänyt mitään arvailujen varaan. Herää kysymys: mitä Thorntonin mielessä mahtoi liikkua, kun hän päätti pukea ylleen tämän harsomaisen pitsiasun – tai pikemminkin, mikä sai hänet jättämään rintaliivit kotiin?

Aktiivisesti liikkuvalla Thorntonilla on upea vartalo, mutta asuvalinta ei ollut oikea tasokkaaseen alan tapahtumaan. Nainen erottui muiden artistien joukosta aivan vääristä syistä.

Thornton on julkaisi maaliskuussa 2012 uuden albumin P.O.Y.B.L.

– Dollsien jälkeen annoin kaiken olla ja otin kauan kaivattua aikaa kootakseni itseni jälleen. Teimme töitä koneen lailla ja hyvinvoinnin ylläpitoon oli vähän aikaa, joten olen viettänyt viimeiset pari vuotta vain kirjoittaen, rentoutuen ja etsien musiikillista minääni ilman rajoituksia, Thornton kertoi hiljattain.

Tyylietsivä suosittelee Thorntonia etsimään siinä sivussa niitä rintaliivejä.


Pikkukuvat suurenevat klikkaamalla.


Lue lisää:


MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja