Tyylietsivä: Heidi Klum villitsee leopardikuosissa

Heidi Klum säteili punaisella matolla villissä leopardikuosissa ja näyttävissä niittikorkokengissä. Neljän lapsen äitiä voisi helposti luulla ikäistään nuoremmaksi.

Huippumalli ja Muodin huipulle -tuomari Heidi Klum, 39, käveli hiljattain median ihastukseksi ilman meikkiä New Yorkin kaduilla. Eilen nainen kuitenkin nähtiin tyylikkääksi tälläytyneenä tilaisuudessa, jossa hän lanseerasi suunnittelemansa lastenvaatemalliston. Toisinaan Klumin erikoiset asuvalinnat , mutta tällä kertaa kaunottaren tyylinäyte ei tuottanut pettymystä.


Alkuvuodesta puolisostaan Sealista Klum näytti upealta leopardikuosisessa, pitkässä mekossaan ja huikean korkeissa niittikoroissa. Mekko oli yksiolkaiminen ja helman yksityiskohtana suuret laskokset. Varpaankyntensä huippumalli oli lakannut kirkuvan punaisiksi.

Kokonaisuuden Klum oli viimeistellyt kultaisella vyöllä, hennolla kultaisella kaulakorulla ja kultaisilla korvarenkailla, jotka vilkkuivat vaaleiden kutrien alta. Neljän lapsen äidin luonnonkaunis olemus käänsi katseita, eikä ihme!


Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja