Tyyli-idoli: Rachel McAdamsin tie pinnallisesta prinsessasta uskottavaksi tyylitaituriksi

True Detective -sarjan toista kautta tähdittävä näyttelijä Rachel McAdams ei välttämättä ole nimensä perusteella meille kaikille kovinkaan tuttu, mutta monet tietävät hänet 2000-luvulla ilmestyneestä elokuvasta – muistatko, mistä?

Kanadalainen näyttelijä Rachel McAdams, 36, on päässyt uuteen kiitonousuun urallaan. Hän on näytellyt uransa aikana muun muassa elokuvissa The Notebook (2004), Sherlock Holmes (2009) ja Midnight in Paris (2011). Viimeisin rooli True Detective -sarjassa on tuonut McAdamsille myös kiitettävästi uutta huomiota. Hän näyttelee kyseisessä rikosdraamasarjassa kovapäistä rikosetsivää.

Mutta mistä hän näyttää niin tutulta?

McAdams tähditti vuonna 2004 legendaarista komediaa Mean Girls, jossa hän näytteli pinnallista ja katalaa pääpahista, Reginaa. Monet muistavat kyseisen roolihahmon eritoten pitkistä, vaaleista hiuksista – todellisuudessa McAdams joutui käyttämään kuvauksissa peruukkia.

Kerrottakoon vielä, että McAdams oli elokuvan toista päänäyttelijää, Lindsay Lohania, 8 vuotta vanhempi, vaikka he näyttelivät tuolloin saman ikäisiä koulutyttöjä.

36-vuotias McAdams onkin onnistunut karistamaan roolihahmonsa tuoman leiman pinnallisesta "pissiksestä". McAdamsin nykyinen tyyli sekoittaa aikuismaista lookia, rentoa otetta ja ehkäpä pientä hipsteriäkin.

Rachel McAdamsin tyylin kulmakivet:

– Korkeat korot. "Rakastan korkeita korkoja – mitä korkeammat, sen paremmat. Tunnen oloni oudoksi lättänöissä kengissä."

– Vintage-vaatteet. McAdams kertoo pitävänsä vaatteista, joilla on historiaa, ja jotka ovat jo vähän kuluneet. Älä siis pelkää suunnata kirpputorille.

– Sininen väri. Sininen aina vaaleansinisestä sähkönsiniseen sopii vaaleaverikölle.

– Erikoiset leikkaukset. McAdams suosii asuja, joissa on särmää ja yksinkertaisia kuriositeetteja.

– Housupuvut ja jakut. Tyylikäs valinta jopa juhlaan. Housupukuihin voi tuoda särmää rohkeilla värivalinnoilla.

– Pyöreät aurinkolasit. Jäiköhän McAdamsille innostus aurinkolaseihin True Detective -sarjan edesvaikuttamana?

– Lyhyet, polkkapituiset hiukset.

Vuonna 2012 vaaleansininen kotelomekko, punainen huulipuna ja pitkät, vaaleat hiukset tekivät McAdamsin tyylistä supernaisellisen.

Ryan Gosling ja Rachel McAdams vuonna 2004 Notebook-elokuvan ensi-illassa.

Lähteet: Rachelmcadams.org, Just Jared

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja