Tyttö tulossa! Nanna Karalahti on raskaana

Ex-jääkiekkoilija Jere Karalahti ja fitness-kaunotar Nanna Karalahti odottavat toista lastaan. Pari erosi keväällä 2017, mutta palasi yhteen vaikeudet selvitettyään.

Nanna Karalahti odottaa toista lastaan. Fitness-malli ja bloggaaja kertoi aiheesta Instagramissa. Kyseessä on Nannan ja entisen jääkiekkoilijan Jere Karalahden toinen yhteinen lapsi.

Parin esikoispoika Jax syntyi toukokuussa 2016. Jerellä on aiemmasta liitostaan Susanna Karalahden kanssa teini-ikäinen Ronja-tytär sekä Valko-Venäjällä syntynyt lapsi.

Nanna Karalahti päivittää Rusinoita ja taateleita -nimistä Instagram-tiliä yhdessä Nicole Komulaisen kanssa. Nanna ja Jere Karalahti avioituivat Helsingissä elokuussa 2015. Kamara oli yksi Nannan morsiusneidoista.

Kaksikko kertoo Instagramissa olleensa ystäviä jo lähes 15 vuoden ajan. 

– Nyt meitä yhdistää kuitenkin entisestään kaksi lähekkäin syntyvää pientä prinsessaa, Instagramissa kirjoitetaan.

Nicolen pieni tyttö syntyi muutama viikko sitten. Nannan tytär syntyy kesällä.

– Tulemme tämän tilin kautta avaamaan meidän ajatuksia ja kokemuksia äitiydestä ja vanhemmuudesta, aidosti ja rehellisesti, vaaleanpunaisia kääreitä unohtamatta.

Nanna Karalahti kertoi eroavansa puolisostaan Jere Karalahdesta blogissaan 19. huhtikuuta 2017. Myöhemmin pari sai selvitettyä parisuhdevaikeutensa ja he päätyivät takaisin yhteen. Kummatkin päivittävät aktiivisesti sosiaalisessa mediassa kuvia yhteisestä perhe-elämästään.

Katso artikkelin alussa video Jere Karalahden vierailusta EVS-ohjelmassa lokakuussa 2017!

Lue myös:

    Uusimmat