Tyttö menetti kätensä koiran hyökkäyksessä – porskuttaa eteenpäin uimamestarina

Loistava asenne! Tämä pikkutyttö elää täyttä elämää yksikätisyydestä huolimatta. 

Muutama minuutti voi muuttaa koko elämän. Niin kävi myös 8-vuotiaalle Thalia Standleylle, joka menetti toisen kätensä koiran hyökkäyksen seurauksena.

Hän ei kuitenkaan ole antanut vakavan onnettomuuden hidastaa, vaan elää tavallista koululaisen elämää vammastaan huolimatta.  

Koira vei tytön käden mukanaan

Kaikki alkoi siitä, kun tyttö oli odottelemassa leikkikavereitaan pihamaalla ja istahti katukivetykselle. Hän ei huomannut takanaan olevaa aitaa, jossa sattui olemaan pieni, noin 20 sentin kokoinen rako. Tyttö nojasi käsiensä varaan eikä huomannut, että hänen kätensä oli lähellä aidanrakoa.

Yhtäkkiä ilman ennakkovaroituksia koiran kuono ilmestyi aidanraosta ja tarttui tytön sormiin. Koira puri ja veti tytön kättä mukanaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Naapurin mies juoksi onneksi pian paikalle ja hälytti apua. Vaikka kyse oli vain minuuteista, koira oli ehtinyt vahingoittaa tytön kättä peruuttamattomalla tavalla.

Paikalle apuun juossut mies luuli aluksi, että tyttö oli vain kaatunut, mutta totuus paljastui pian. Koira oli ehtinyt purra tytön kämmenen irti ranteesta alaspäin. Koko tämän karmivan hetken tyttö oli tajuissaan ja pystyi kertomaan ambulanssille nimensä ja osoitteensa. Käsi oli niin vahingoittunut, että se jouduttiin amputoimaan kyynärpäästä alaspäin.

Uimamestari ja jalkapalloilija 

Tämä traaginen tapaus ei ole kuitenkaan estänyt tyttöä elämästä täyttä elämää.

Vain puolen vuoden kuluttua hyökkäyksestä hän jo osoittaa kaikille rohkeuttaan kilpailemalla voitokkaana koulun uintijoukkueessa. Tyttö voitti kaiken kaikkiaan neljä eri uimatyylin kilpailua yksikätisyydestä huolimatta. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Tyttö harrastaa myös samoja liikuntalajeja kuin ennen onnettomuutta. Hän pelaa jalkapalloa, ratsastaa ja surffaa. Tyttö näyttää meille kaikille mallia siitä, kuinka pitkälle oikeanlaisella asenteella voi päästä. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Lähde: 9Jumpin

Lue myös:

    Uusimmat