Tyttären vakava sairaus pysäytti tv-tähden

Kallista kipua -sarjan sympaattinen tähti Mark Feuerstein oppi arvostamaan lääkärin ammattia uudella tavalla paitsi kirurginroolinsa myös tyttärensä vakavan sairauden myötä.

Monet televisionkatsojat saattavat muistaa Feuersteinin komistuksena, joka ei onnistunut tyydyttämään Sinkkuelämää-Mirandaa vällyjen välissä. Tosielämässä mies on onnellisesti naimisissa ja kolmen pienen lapsen isä.

Vuosi sitten Mark Feuersteinin perheen elämä muuttui, kun pienellä tyttärellä todettiin harvinainen sydänsairaus. Tv-sarjan sairaalakulissit vaihtuivat oikeisiin leikkaussaleihin ja näyttelijäkollegat kirurgeihin, joiden käsissä oli miehen oman tyttären elämä. Vaikean kokemuksen kautta Feuerstein kertoo oppineensa arvostamaan lääkärintyötä enemmän kuin osasi kuvitellakaan ja kuvailee sairaanhoitajia enkeleiksi maan päällä.

– Kirurgimme oli kuin enkeli tai jumala, kuin käsittämätön nero, joka leikkasi tyttäremme kaksi kertaa ja pelasti hänen henkensä. En voi kyllin ylistää hänen taitojaan, hänen käsiään ja päätään, unohtamatta sitä kykyä, jolla hän puhui meille ja sai meidät rauhoittumaan vaikeassakin tilanteessa. En usko, että kukaan osaa arvostaa kylliksi näiden miesten ja naisten työtä, ennen kuin luottaa rakkaansa hengen heidän käsiinsä, Feuerstein suitsuttaa.

Superisä tarvitsee myös omaa aikaa

Yksivuotias Addie-tytär oli sairaalahoidossa kokonaiset kolme kuukautta ja nyt, kun koko perhe on jälleen koossa, osaa Feuerstein arvostaa sitä aivan uudella tavalla. Hän kertoo olevansa onnellinen jokaisesta askeleesta, jonka hänen pieni tyttärensä on juuri oppinut ottamaan ja kaikista aterioista, jotka lapset syövät mukisematta. Jokainen hymy ja pienikin teko on saanut aiempaa suuremman merkityksen.

Tähtinäyttelijä kuvaa Kallista kipua -sarjaa New Yorkissa samalla, kun hänen perheensä asuu toisella puolella mannerta Los Angelesissa. Kotona ollessaan Feuerstein on kuitenkin hyvän isän malliesimerkki.

– Vietän 12–14 tuntia päivässä lasteni kanssa, siitä hetkestä kun he heräävät aina nukkumaanmenoaikaan saakka. Laitan ruokaa, vaihdan vaippoja, leikin ja siivoan. Toisinaan työnteko tuntuu siis jopa lomailulta!

Kallista kipua AVAlla maanantaisin klo 21.00.

Lähde: Popeater.com

(AVA)

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja