Tytär raivostui! Äitienpäiväyllätys meni pilalle nolon mokan takia

Joskus parhainkin suunnitelma menee piloille muiden hölmöyden takia.

Twitter-käyttäjä Nicole Davies suunnitteli upeaa yllätystä äidilleen Englannissa maaliskuussa vietettävän äitienpäivän kunniaksi. Davis oli tilannut laatikollisen juhlatarpeita ja pyytänyt erikseen, että paketti olisi mahdollisimman neutraalin näköinen, jotta yllätys ei paljastuisi.

Ja näin paketti toimitettiin:

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Daviesin ohje oli kirjattu selkeästi laatikon ulkopuolelle: "Kyseessä on yllätysjuhlat äidilleni, ja me asumme yhdessä.  Joten olisiko mahdollista, että laatikko ei näyttäisi selkeästi siltä, että siellä on juhlatarpeita?"

Se siitä yllätyksestä.

Raivostuneen Daviesin päivitystä on retwiitattu yli 5 000 kertaa. Jotkut ihmiset ehdottivat, että teksti on luultavasti tullut automaattisesti pakettitarraan, jos nainen on itse kirjoittanut ohjeet tilausohjeet-kenttään, eikä kyseessä olisi kenenkään vika. Toiset kommentoivat tylysti, että on todellakin naisen oma vika, että teksti tuli laatikon ulkopuolelle ja yllätys meni pilalle.

Ja sattuu niitä muillekin:

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Argos toimitti ystävän aviomiehelle joululahjan heidän taloonsa ilman *mitään* ulkoista pakkausta."

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Bobbito Ball -käyttäjä puolestaan twiittasi kuvan lähetyslapusta, jossa kerrottiin lähetin jättäneen paketin roskikseen. "Olisi voinut käydä pahemminkin."

Lähde: Mashable

Lue myös:

    Uusimmat