Tytär paljasti vanhemmilleen olevansa poika – järjestivät uuden vauvakuvauksen: "Tältä näyttää upea vanhemmuus ja ehdoton rakkaus"

0:44
Tästä vauvakuvasta tuli myös nettihitti, sillä se paljastaa hedelmöityshoitojen todellisen hinnan

Adrianin äiti Heather päätti juhlia transsukupuolista poikaansa järjestämällä uuden vauvakuvauksen.

Syyskuussa 2018 Adrian paljasti perheelleen olevansa transsukupuolinen. Yliopistossa opiskelevan Adrianin perhe otti tiedon vastaan upeasti.

"Rakastan sinua, kunnioitan sitä, kuka olet..."

Adrianin äiti Heather Green päätti juhlia lastaan uudella vauvakuvauksella. Kuvauksen teemaksi valittiin luonnollisesti "se on poika".

– Kun lapsesi tulee kaapista transukupuolisena, paras asia, jonka voit tehdä, on järjestää valokuvaussessio juhlistamaan sitä, että poikasi hiljaisesti ja urheasti astui ulos sukupuolesta, jota ei koskaan halunnutkaan, löysi oman tiensä ja jatkoi voittoon asti, äiti kirjoitti kuvien oheen.

– Hyvää 20-vuotispäivää, Adrian! Olet epäilemättä kiehtovin ihminen, jonka tunnen, ja tulen aina olemaan suurin fanisi! Rakastan sinua, kunnioitan sitä, kuka olet ja arvostan rohkeuttasi olla sinä, anteeksipyytelemättä!

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Kymmenet tuhannet jo nähneet kuvat

Kuvissa äiti esiintyy sinisten ilmapallojen kanssa ja pitelee kylttiä, jossa lukee "poika". Adrian puolestaan makaa sinisessä konfettisateessa ja hänen äitinsä ja veljensä halaavat häntä.

Otoksista tuli välitön hitti.

– Nyt 23 000 ihmistä on nähnyt sen, eli 23 000 ihmistä tietää, että olen trans, mikä on vähän pelottavaa, mutta myös jännittävää. Olen saanut upeita ystäviä tämän julkaisun vuoksi, Adrian itse kommentoi Good Morning Americalle.

"Tämä on yksi mahtavimpia asioita koskaan"

Kommentin jälkeen julkaisu keräsi vielä lisää huomiota. Moni pitää Heatherin toimintaa upeana.

– Tämä on yksi mahtavimpia asioita koskaan – toivon, että jaat tätä laajasti ja siitä tulee viraalihitti. Tältä näyttää upea vanhemmuus ja ehdoton rakkaus, Alice kehuu.

– Uskomaton äiti, joka kasvattaa ihanaa perhettä! Poikasi ovat onnekkaita, kun heillä on sinut, Jodie toteaa.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja