Tv:ssä elämäntaparemontin tehnyt ja parikymmentä kiloa laihtunut Timo Jutila otti Farmin treenin kannalta: "Kyllä siellä kaikilla kilot rapisi"

6:23
Timo Jutila ihastutti lauluillaan Masked Singer Suomi -ohjelmassa - vieläkö "Juti" suostuu laulamaan julkisesti?

Farmi Suomi -ohjelmassa nähtävä Timo Jutila kertoo, että paino on pysynyt kurissa, kun Satu-vaimo hankki perheeseen innokkaan lenkkikaverin, joka kantaa nimeä Andy McCoy.

Kiekkolegenda Timo Jutila nähdään mukana Nelosen Farmi Suomi -ohjelman uudella kaudella. "Juti" kertoo, että hänen saapumisensa ohjelmaan herätti alkuun melkoisesti hämmennystä muiden kisailijoiden keskuudessa.

– Omista aikatauluistani johtuen en päässyt alkuun mukaan, ja menin paikalle reilun viikon myöhässä. Sitä ei oltu kerrottu muille, ja kyllähän sen tiesi, että se aiheutti hämmennystä ja yllätystä, muistelee Jutila.

Hän kertoo, ettei tuntenut ennakkoon muita osallistujia kuin Mikael Jungnerin, jonka kanssa oli joskus ollut samoissa juhlissa.

– Pari päivää meni silleen, että opeteltiin nimiä ja sitä, minkälaisia tyyppejä on mukana. Kirjohan oli laaja: somettajasta räppäriin, yritysmaailmasta näyttelijöihin ja kaikkea siltä väliltä. mielenkiintoinen porukka! Erilaisuus on rikkaus, Jutila kehuu.

Kuvausten aikana selväksi kävi ainakin se, ettei maatilalla laiskotella tuosta vaan.

– Eläinten kanssa ei välipäiviä tule. Se on sitovaa hommaa.

Farmilaiset olivat myös itse vastuussa ruokahuollosta. Jutila kertoo, että ruokalistalla oli etenkin perunaa siinä määrin, että se alkoi jossain vaiheessa tulla jo korvista ulos.

– Kyllä siellä kaikilla kilot rapisi. Jotkut tehtävät kun suoritettiin, oli mahdollista saada vähän bonusta. Mutta se oli sellaista, mihin piti sopeutua ja se otin sen treenin kannalta.

Jutila pisti reilu vuosi sitten elämäntapansa uuteen uskoon MM95: Takaisin Leijonaksi -ohjelmassa muutaman muun vuoden 1995 maailmanmestarin kanssa. Ohjelman myötä miehestä lähti parikymmentä kiloa painoa.

– Samoissa mennään suunnilleen, mutta aktiviteettia on tullut ja hommat ovat menneet erittäin hyvään suuntaan. Se skarppaus kyllä pitää, hän vakuuttaa.

Kuntosalille ei ole korona-aikaan päässyt huhkimaan, mutta Jutia on pitänyt liikkeellä innokas lenkkikaveri, Satu-vaimon noin 1,5 vuotta sitten perheeseen hankkima jackrusselinterrieri Andy McCoy.

– Sen kanssa kun lähtee aamuisin, päivisin ja iltaisin lenkille, niin se tekee meikäläisellekin hyvää! Hän kehuu ja tunnustaa olevansa myyty uudesta perheenjäsenestä.

– Siitä on tullut sellainen elämänkumppani, että oksat pois. Tykkää lenkkeillä ja ulkoilla, aivan fantastinen paketti!

Jutilan mukaan myös työkuvioissa pyyhkii hyvin, kun hänen ja Satu-vaimon yritys solmi sopimuksen Jääkiekkoliiton kanssa vuonna 2022 Tampereella ja Helsingissä järjestettäviin MM-kisoihin liittyen. Pariskunta järjestää kisojen aikaan uuden Uros Live -areenan kupeessa ennen Suomen pelejä ja ratkaisuotteluita VIP-tapahtumia.

– Se on työllistänyt hyvin, vaikka toki tässä on ollut tapaamiset nollassa ja moni muukin junnaa paikoillaan. Lisäksi meille tulee areenalle oma aitioboksi, johon aletaan myydä tapahtumia ja kokouksia, hän kertoo.

Tälle keväälle suunnitelmissa on vielä parin viikon reissu Lapin keväthangille.

– Meillä on Kittilässä mökki. Lähin naapuri on kilometrin päässä, eli rauhassa saa olla ja Andy saa juosta vapaana ja ajaa poroja pois plantaasilta, Juti veistelee.

– Olisi kiva käydä lätkäpeleissä ja elokuvissa, mutta nyt mennään säännösten mukaan. Täytyy noudattaa vaan ohjeita ja uskoa parempaan huomiseen.

Farmi Suomi uusi kausi Nelosella ja Ruudussa 4. huhtikuuta alkaen

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja