Mainos

Tuulilasiin kiinnitetty lappu kajahti seksisti-valittajan omaan nilkkaan – ja syvälle

Tuulilasiin jätetty nimetön viesti oli tarkoitettu näpäytykseksi veteraanipaikalle pysäköinyttä naista kohtaan. Viestin jättäjä sai nenilleen, kun nainen kertoi palvelleensa merivoimissa.

Parkkipaikan löytäminen voi joskus olla vaikeaa, ja silloin houkutus parkkeerata erityisryhmille suunnatuille parkkipaikoille kasvaa.

Yhdysvaltalainen Rebecca Landis Hayes päätti parkkeerata sotaveteraaneille tarkoitetulle parkkipaikalle Pohjois-Carolinassa ja sai siitä välittömästi palautetta nimettömän lapun muodossa.

– Hyvä rouva, tämä parkkipaikka on varattu sotaveteraaneille. Ole hyvä ja opettele lukemaan ja osoita hieman kunnioitusta, lapussa luki.

Lapun jättäjä ei kuitenkaan tiennyt, että Landis Hayesilla oli täysi oikeus parkkeerata veteraanipaikalle, sillä hän oli palvellut merivoimissa kahdeksan vuoden ajan.

Landis Hayes antoi samalla mitalla takaisin ja julkaisi Facebookissa viestin lähettäjälle osoitetun terävän vastauksen.

– Tiedän, että parkkeerasin tänään veteraanipaikalle, oli kuuma päivä. Olin ollut autolla liikkeellä koko päivän ja aioin viipyä vain hetken. Parkkipaikkakin oli täynnä, ja tämä oli ensimmäinen kerta kun tein näin. En tee sitä toiste, olen pahoillani, Landis Hayes kirjoittaa Facebookissa.

– Olen pahoillani myös siitä, ettet tiedä minun palvelleen kahdeksan vuotta Yhdysvaltain merivoimissa. Olen pahoillani siitä, että sinun misogynistiseen maailmankuvaasi ei mahdu sitä tosiasiaa, että naispuolisia veteraaneja on olemassa. Olen pahoillani, että minun täytyy todistella itseäni sinun kaltaisillesi. Eniten olen kuitenkin pahoillani siitä, ettemme voineet käydä tätä keskustelua kasvotusten, ja ettei sinulla ollut rohkeutta eikä selkärankaa tulla esiin omalla nimelläsi. Nämä kun ovat ominaisuuksia, joita puolustusvoimissa arvostetaan.

– Esitänkin sinulle yhden kysymyksen. Minä palvelin puolustusvoimissa, palvelitko sinä?

Landis Hayesin julkaisua on jaettu tuhansia kertoja, ja positiivisen palautteen määrä on saanut hänet hämmennyksiin.


Landis Hayes toivoo, että hänen kokemuksensa auttaa ihmisiä ymmärtämään, että kaikki veteraanit eivät ole samanlaisia.

Lähde: Mashable.com

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.