Mainos

Tutustu Thaimaan konseptihotelleihin

Konseptihotellit tarjoavat keinon ottaa yksilöity irtiotto arjesta. Aikuisten lähtiessä lomalle keskenään, voi parhaaksi vaihtoehdoksi koitua lapsivapaa hotelli. Lasten kanssa matkustavan taas kannattaa suosia lapsiystävällisiä konseptihotelleja.

Onnistuneessa lomassa keskeinen tekijä on oikeanlainen hotellimajoitus. Lapsiperheen paras valinta ei ole rauhallinen majoitus suppeine palveluineen, kun rauhaa rakastavan pariskunnan ei kannata lähteä vesipuistohotelliin. Tutustu Thaimaan erilaisiin konseptihotellivaihtoehtoihin ja löydä sopiva paikka juuri sinun seurueesi lomatoiveisiin.  

Perhehotellit

Perhehotellien tarkoitus on taata hyvä loma koko perheelle. Hotellit tarjoavat aktiviteetteja ja kerhoja perheen pienimmille niin, että virikkeitä on ympärillä koko loman ajan. Lisäksi hotelleista löytyy rauhallisempia alueita esimerkiksi jälkeläistensä kanssa matkustaville isovanhemmille.

BlueVillage-perhehotellit Thaimaassa:

Aikuiseen makuun

Vain aikuisille tarkoitettujen hotellien kysyntä lisääntyy jatkuvasti. Yhä useampi ilman lapsia matkustava aikuinen valitsee lomalleen mieluummin hakee rauhaa, hiljaisuutta ja rentoutumista lupaavan konseptihotellin, johon lapsilla ei ole pääsyä. Useimmat aikuisille tarkoitetut hotellit ovatkin kiellettyjä alle 16-vuotiailta. Hotellit on suunniteltu kahdenkeskisiin lomiin. Kohteista löytyy rauhallisia allasalueita, kylpylöitä ja kuntosaleja.

BlueCouples-hotelli Thaimaassa:

Teksti ja kuvat: Finnmatkat

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja