Tuttu hahmo palaa Salkkareihin: Kohtaukset olivat rankkoja

Tuttu hahmo palaa Pihlajakadulle, kun näyttelijä ja malli Mia Ehrnrooth hyppää jälleen Cindyn saappaisiin. 

Eliaksen äidiksi paljastunut Cindy palaa Pihlajakadulle ensi viikolla nähtävässä jaksossa. Cindya näyttelevä Mia Ehrnrooth on innoissaan paluustaan. 

– On ollut taas ihan supermukavaa olla takaisin. Salkkareiden tuotantotiimi on oma perheensä ja kuvauspäivät ovat aina todella mukavia. 

Tällä kertaa Ehrnroothin esittämä Cindy joutuu keskelle murhenäytelmää, kun hän saa tietää poikansa kuolleen traagisesti.

– Kuvauspäivät ja kohtaukset olivat tietyllä tapaa aika raskaita, koska näyttelijän täytyy pysyä samassa mielentilassa koko päivän ajan. Itse pyrin hakemaan tunnetta surullisiin kohtauksiin omasta elämästäni, Ehrnrooth sanoo. 

Hän oli viime kerralla Salkkareissa mukana neljän vuoden ajan, ja poistui sarjasta vuonna 2014.

– Hieman mietin ja jännitin, että osaankohan Cindyn roolia enää. Oli mukava huomata, että kaikki meni hyvin. Se oli vähän kuin pyörällä ajaminen, rutiinit tulivat nopeasti mieleen. 

Salkkarit-pestinsä jälkeen 29-vuotias kaunotar on rakentanut kansainvälistä näyttelijän uraansa. 

– Teen mallin ja näyttelijän töitä. Matkustelen paljon. Minulla on asunto yhä Suomessa, mutta esimerkiksi ensi viikolla tulen matkustamaan kolmeen eri maahan. Myös liikunta on isossa osassa elämääni tällä hetkellä, Ehrnrooth kertoo. 

Mitä Cindy tekee Pihlajakadulla ja millaista draamaa hänen paluunsa saa aikaan? Se selviää ensi viikolla Salkkareissa!

Salkkareissa traaginen yliajo – katso järkyttävä kohtaus 20:22

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla kello 19.30. Jaksot ennakkoon MTV Katsomossa kello 20.00. 

Lue myös:

    Uusimmat