Tuskat, joihin jokainen vanhempi voi samaistua: Tästä syystä äidit huutavat!

”Äiti, onko aina pakko huutaa?” Etsimme vastausta tähän kysymykseen, sekä siihen, mistä huutaminen aiheutuu!

Deva pitää MyLifeSuckers-blogia, jossa hän julkaisee humoristisia videoita ja tekstejä elämästään. Devan "miksi äidit huutavat" -video selittää huumorin keinoin, miksi äidit päätyvät huutamaan lapsilleen.

Pääasiallinen syy huutamiseen on tietenkin se, että lasta täytyy pyytää laittamaan kengät jalkaansa noin 25 kertaa. Kun äiti sitten menettää hermonsa, lapsen vastaus on jotakuinkin "ei tartte huutaa".

Eikö tämä vielä riittänyt? Näidenkin syiden vuoksi äidit huutavat!

  1. Siivosit asunnon, jotta voisit sitten illalla rentoutua. Lapset tulevat koulusta kotiin ja voilá – sekasotkun paluuseen meni aikaa 15 minuuttia.
  2. Astuit legon päälle. Kyllä, siellä juuri siivoamassasi asunnossa.
  3. Ostit jotakin hyvää vain itsellesi perjantain kunniaksi. Kun perjantai-iltana menet salakätköllesi, se on tyhjä.
  4. Luulit, ettet ole materialisti. Sitten lapsesi pudotti uuden iPhonesi asfaltille.
  5. Olet töissä. Perheenne WhatsApp-ryhmä piippaa tauotta, koska lapsillasi on sinulle ”tärkeää” asiaa.
  6. Hankit monta lasta, koska olet aina halunnut suurperheen, jossa lapsilla on seuraa sisaruksistaan. Nyt nuo rakastavat sisarukset painivat ja kuristavat toisiaan olohuoneessa kuudennen kerran tänään.
  7. Ostit itsellesi lehden, koska halusit kepeää ajanvietettä. Luit ensin viisi sivua "jokaiselle tärkeitä" treeniohjeita, sitten kaksi sivua ohjeita terveelliseen, tasapainoiseen ja kaikilla tavoilla oikeanlaiseen kokkaamiseen. Näitä seurasi puolen sivun meikkausohje ”jokaiseen aamuun”. Viimeisellä sivulla sitten käskettiin rentoutua!
  8. Ovikello soi. Sukulaisesi tulee kyläilemään. Hän vakuuttaa, ettei hänen vuokseen ”tarvitse laittaa mitään”, mutta kommentoi sitten pyykkivuortasi tai tiskiesi määrää vitsinomaisesti.
  9. Tänään on sinun vapaapäiväsi. Ovikello soi. Siellä on anoppisi. Yllätys!
  10. Vauva nukahti juuri. Ovikello soi. Jos selvisit tästä säikähdyksellä eikä lapsi herännyt, oven takana on taatusti serkkusi, joka puhuu ainoastaan huutamalla.

+1


Osittainen lähde: Huffingtonpost.com


Lue myös:

    Uusimmat