Mainos

Turistit tajusivat vasta tästä kuvasta, että suloiset pikkutytöt varastivat heiltä

Lomamatkalla otettu valokuva paljasti, mihin mystisesti kadonnut rannekello oli oikein joutunut. 

Iloisia lomakuvia on mukava katselle pimeinä talvi-iltoina, mutta joskus lomakuvien katseleminen voi kuitenkin aiheuttaa epämiellyttäviä tuntemuksia. Näin kävi eräälle pariskunnalle, joka hämmästyi toden teolla lomakuvia selaillessaan.

Mies jakoi lomakuvan tyttöystävästään Reddit-sivustolla. Ensisilmäyksellä kuva esittää hymyilevää naista, joka poseeraa yhdessä kahden thai-mekkoihin pukeutuneen tytön kanssa. Mutta kun kuvaa katsoo tarkemmin, yllätys on melkoinen. Tarkkasilmäinen voi huomata, että toinen tytöistä irrottaa paraikaa naisen rannekelloa. 

Kyseessä on varkaiden paljon käyttämä taktiikka

Poikaystävä kertoo kuvan ratkaisseen lomamatkalla kadonneen kellon mysteerin. Hän lisää puolisonsa olleen hieman humalassa, eikä tämä huomannut lainkaan varkaustapausta.

Eräs kuvan huomanneista Reddit-käyttäjistä kertoo taktiikasta, jota tyttö oli selvästi kuvan tilanteessa käyttänyt.

– Huomaatko, kuinka varas koskettelee hänen käsiään useista eri paikoista? Se on taskuvarkaiden käyttämä tekniikka. Kohde oppii tuntemaan varkaan kosketuksen eikä rekisteröi enää kaikkia kosketuksia.

Eräs kommentoija kertoo kuuluvansa samaan etniseen ryhmään kuin lapset, ja on nähnyt samanlaisiin mekkoihin pukeutuneita lapsia nähtävyyden luona aiemminkin. Kommentoijan mukaan lasten syyttäminen kannattaa jättää väliin, sillä hänen mukaansa syyllisiä ovat portaiden reunalla istuvat vanhemmat, jotka pakottavat lapsensa varastamaan.

Hmongin kieltä osaava käyttäjä kertoo vanhempien pakottaneen lapset myös laulamaan ja kerjäämään rahaa selkäsaunan uhalla. 

Kaikki ei aina ole siltä miltä näyttää. Osaatko ratkaista videolla esitellyn optisen illuusion arvoituksen? 

0:34

Lähde: Mirror 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.