Turisti vaatii hotellilta kymmenien tuhansien korvauksia – kovaääninen palohälytys aiheutti aviokriisin

Mies kokee hotellissa soineen palohälytyksen aiheuttaneen ongelmia hänen terveydelleen ja yksityiselämälleen, minkä vuoksi hän hakee 75 000 dollarin korvauksia.

Kanteen mukaan alkujaan sveitsiläinen Hans-Peter Gauch, 53, oli lomailemassa amerikkalaishotellissa tyttärensä kanssa, kun he heräsivät aamukahdeksalta ”äärimmäisen kovaääniseen palohälytykseen”.

Mies koki pelastussuunnitelman hämmentäväksi

Palohälytykseen herättyään Gauch ja tämän tytär yrittivät poistua omasta kerroksestaan hissillä, joka ei ollut toiminnassa. Tämän jälkeen he olivat yrittäneet seurata hätäuloskäynti-viitoituksia, mutta olivat kokeneet nämä hämmentäviksi ja palanneet huoneeseensa soittaakseen vastaanottoon.

Hotellin työntekijä vastasi Gauchille, että palohälytys oli mitä todennäköisemmin aiheeton ja että hätäuloskäyntimerkinnät ovat kyllä ajan tasalla.

Gauchin mukaan hotelli ei tarjonnut tämän enempää apua hänelle tai tyttärelleen. Palohälytyksen hiljennettyä noin puolen tunnin kuluttua, mies huomasi jatkuvan pirinän korvissaan.

Videolla keskustellaan siitä, milloin suhdetta ei enää voi elvyttää, vaan kannattaa erota. Artikkeli jatkuu videon jälkeen.

Tinnitus aiheutti aviokriisin

Paikallinen lääkäri diagnosoi Gauchilla tinnituksen, joka on korvissa tai päässä kuultavaa ääntä, joka ei selity ulkoisella melunlähteellä. Tinnitus voi aiheuttaa keskittymisvaikeuksia, unettomuutta sekä puheongelmia.

Gauch väittääkin kanteessaan, että hotellissa sattuneen palohälytyksen jälkeen hän ei ole pystynyt keskustelemaan samaan tapaan kuin ennen ja hän kärsii myös ”vähentyneestä ilosta fyysisiin aktiviteetteihin, joista hän on ennen nauttinut vaimonsa kanssa”.

Oikeusjutussa kerrotaan myös, että Gauchin unirytmi on muuttunut tapahtuneen vuoksi, minkä takia hän on ärsyyntynyt ja kärsii mielialanvaihteluista. Tilanne on eskaloitunut siihen pisteeseen, että herra Gauchin on pitänyt muuttaa pois avioparin yhteisestä kodista.

Kanne nostettiin Guest House at Graceland -hotellia, Elvis Presleyn perikunnan omistamaa suuryhtiötä, sekä hotellin emoyritystä vastaan.

Lähde: People 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja