Mies nukahti suihkuun – tuhosi kolme hotellihuonetta

Norjalaisen hotellin vieras sammui suihkuun ja aiheutti vesivahingon, jonka seurauksena kolme hotellihuonetta meni korjauskuntoon. Hotellin omistaja arvelee, että kyseinen mies oli humalassa.

Yllä olevalla videolla esitellään koirahotelli.

Sunnuntain 16. syyskuuta vastaisena yönä Norjan Huippuvuorilla sijaitsevan The Vault -hotellin vartija huomasi, että ensimmäisen kerroksen käytävään valui vettä.

– Eräs vieras oli nukahtanut suihkuun ja vesi oli jäänyt valumaan. Tästä seurasi tulva, kertoo hotellinjohtaja Stein-Ove Johannessen  Svalbardposten-lehdelle.

Tilanteen huomannut työntekijä meni huoneeseen ja sulki hanan.

– On hyvä, että meillä on töissä tarkkaavaisia ihmisiä. Yövahti sulki veden ja herätti vieraan. Muuten tilanne olisi voinut olla paljon pahempi. Vieras oli miltei kasvojaan myöten vedessä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kovia kokeneet kokolattimatot revittiin irti vahinkojen minimoimiseksi ja paikalle vietiin rakennuskuivaaja. Johannessenin mukaan suihku oli päällä useamman tunnin.

– En ollut paikalla, mutta sain kuulla, että mies oli nukkunut makeasti. Vaaditaan paljon, että nukahtaa suihkuun, joten arvelen, että hän oli humalassa, Johannessen kertoo.

Kolme huonetta tärveltyi

Yöllinen vedenpaisumus tuhosi kaiken kaikkiaan kolme hotellihuonetta. Yksi niistä on hotellivieraan huone, jossa haisee tällä hetkellä hyvin pahalta.

– Odotamme nyt uusia mattoja. Onneksi tämä ei tapahtunut huippusesongin aikana, mutta menetämme joka tapauksessa rahaa. Tilanne on kriittinen, kun useampaa huonetta ei voi käyttää pitkään aikaan, Johannessen sanoo.

Vieras joutuu maksumieheksi

Vielä ei tiedetä, paljonko tulvan aiheuttamat vahingot tulevat maksamaan. Vesivahingon aiheuttanut mies joutuu kuitenkin maksamaan koko lystin. Johannessen arvelee, että kyseinen mies on iältään 30–40 välillä.

– Aikuisen miehen pitäisi osata olla varovainen. Valitettavasti on kuitenkin monia ihmisiä, jotka eivät aina osaa käyttäytyä. Tällaisia asioita tekevät katuvat usein tekosiaan. Sen vuoksi selvittelyyn ei useinkaan tarvita poliisia, Johannessen kertoo.

– Ensimmäistä kertaa elämässäni koen tällaisen vesivuodon, hän jatkaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja