Turisti raportoi kauhukokemuksia Tallinnan-laivalta – tunnistatko tilanteet?

Dan Koplowitz on tutustunut erityisesti suomalaisille rakkaaseen matkustustapaan: Viron-risteilyihin. 

Dan Koplowitz omistaa levy-yhtiön. Monet yhtiön bändeistä ovat skandinaavisia, joten Koplowitz on tullut tutuksi pohjoisen pallonpuoliskon maiden kanssa. Reissuillaan Koplowitz on tutustunut myös erityisesti suomalaisille rakkaaseen matkustustapaan: Viron-risteilyihin. 

Mies liveraportoi kokemuksiaan laivalta humoristiseen tyyliin, kertoo brokeassstuart.com. Katso, tunnistatko laivatilanteet omilta matkoiltasi!

Dan Koplowitz raportoi laivalta:


Jos päivitys ei näy, katso se täällä.

"Olen ollut lautalla Tallinnasta Helsinkiin viisi minuuttia, ja humalainen suomalaismies on jo kutsunut minua "lampaanpanijaksi" ja yrittänyt lyödä. #tervetuloasuomeen"Jos päivitys ei näy, katso se täällä.

"Tallinna-Suomi-lauttapäivitys: jokainen laivan vessoista on tukossa, ja joku kymmenvuotias ipana kulkee käsienpesualtaalta toiselle ja oksentaa jokaiseen niistä. Matkustan tyylillä, kaverit!"


Jos päivitys ei näy, katso se täällä.

"Tallinna-Suomi-lauttapäivitys: humalainen venäläismies laskeutui juuri yhden polven varaan ja kosi naista vieressäni. Nainen sanoi ei."


Jos päivitys ei näy, katso se täällä.

"Tallinna-Suomi-lauttapäivitys: joku valtava kaveri käveli juuri ohi, hänellä oli todella runneltu naama ja kaulan ympärille ripustettu hopeamitali. Luulen, että hän oli nyrkkeilijä? Teidän olisi pitänyt nähdä se toinen tyyppi."


Jos päivitys ei näy, katso se täällä.

"Tallinna-Suomi-lauttapäivitys: DJ soitti juuri melko hyvän Afrobeat-raidan. Minusta tosin tuntuu, ettei yleisö oikein ole mukana. Hei, hetko, nyt hän palasi kamalaan TOP 40 -listapoppiin. Yleisö on enemmän mukana."


Jos päivitys ei näy, katso se täällä.

"Tallinna-Suomi-lauttapäivitys: poliisi pidätti juuri jonkun miehen. TÄMÄ PAIKKA TODELLA ON HELVETIN YHDEKSÄS PIIRI."


Jos kuva ei näy, katso se täällä.

"Tallinna-Suomi-lauttapäivitys: otin kuvan!"

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

"Ainakin laivalla on ruokaa."


Jos päivitys ei näy, katso se täällä.

"No, pääsin viimein pois painajaismaisesta helvetistä, joka on Tallinna-Suomi-lautta, ja olen turvallisesti sulkeutuneena ystäväni Helsingin asunnon lämpöön. 

Humalaisia, japanilaisia bisnesmiehiä laulamassa karaokea itsekseen, isiä ja poikia yhteensopivissa irokeeseissä, hevimiehiä kännäämässä halvalla kaljalla, tusinoittain lapsipainijoita palaamassa turnauksesta kotiin, tukkeutuneita vessoja, huonoa musiikkia, epäkunnossa olevia pistorasioita, ei nettiä, ja tietenkin allekirjoittanut, joka pohti vakavasti hyppäävänsä yli laidan ja uivansa loppumatkan – Tallinna-Suomi-lautalla todella on kaikkea."

Lisää terveisiä laivalta:

1:43

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja