Mainos

Tuoreelle äidille yritettiin kaupitella laihdutustuotetta – tilitti tapahtuneesta Facebookissa

Tuore äiti kritisoi paineita, joita äiteihin kohdistetaan.

Kelly Diane Howland on tuore äiti. Hän oli hiljattain shoppailemassa Target-liikkeessä vastasyntyneensä kanssa, kun häntä lähestyi nainen. Kevyen jutustelun jälkeen nainen ojensi Howlandille esitteen ja yritti kaupata tälle laihdutustuotetta.

Howland tilitti tapauksesta Facebookiin, jossa päivitys vetosi muihinkin. Siitä kertoo yli 28 000 tykkäystä ja 16 000 jakoa.

Päivityksessään Howland kritisoi tuoreiden äitien kokemaa painetta painonpudotuksesta.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

– En ole järkyttynyt siitä, että tämä yritys on olemassa. En ole edes harmistunut tuolle naiselle, koska hän voi olla todella hurmaava ja yrittää vain tienata elantonsa ja kunnioitan naisia, joilla on pokkaa tehdä niin, Howland toteaa päivityksessään.

– Ei kuitenkaan teeskennellä, että minun lähestymiseni oli sattumaa. Ei hän juossut jokaisen Targetin naisen luo ojentamaan korttiaan.

Howlandin mukaan synnyttäneet naiset kokevat paljon epävarmuutta synnyttämisen jälkeisistä vartaloistaan. Hän toivoisikin, ettei paineita, mahdottomia odotuksia ja epävarmuuden tunteita pahennettaisi, vaan äitejä kehuttaisiin siitä, mihin saavutuksiin heidän vartalonsa ovat yltäneet.

– Vartaloani pitää arvostaa ja kunnioittaa sen vuoksi, miten mahtavan elämän se on juuri tuonut tähän maailmaan. Se on kauneutta ja kaikki, mitä tarvitaan.

Lähteet: Someecards, Facebook

***

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.