Tuore Miss Helsinki -voittaja Inna Tähtinen, 20, kertoo kauneusoperaatiostaan "En ole syntynyt näin"

Tällaista on nykymissin arki: Suorassa lähetyksessä Miss Helsinki 2020 Inna Tähtinen ja kilpailun järjestäjä Rosanna Kulju 8:32
Miss Helsinki -voittaja Inna Tähtinen panostaa missivuoteensa uudella tavalla.

Miss Helsinki -voittajaksi kruunattu Inna Tähtinen on upea kaunotar, joka kertoo voittaneensa kauneuskisan hyvän itsetuntonsa ansiosta.

20-vuotias Joensuusta Helsinkiin hiljattain muuttanut kaunotar Inna Tähtinen kruunattiin Miss Helsinki 2020 -voittajaksi.

Tähtinen kertoo itsetuntonsa kasvaneen roimasti kilpailun myötä.

– En ole aina uskonut itseeni. Se on kasvanut vähitellen ja varsinkin tämän kiertueen aikana. Uskon, että se on myös se asia, joka on minut voittoon kantanut, Tähtinen kuvailee.

Nuori nainen kertoo itsetuntonsa kasvaneen uuden ajattelutavan myötä.

– Ajattelin, että minä riitän. En pysty vaikuttamaan siihen, miltä näytän tai miltä kuulostan. Olen mikä olen ja se riittää. Minun ei tarvitse olla kukaan muu, kuin mitä olen. Se kantoi siihen.

Tähtinen haluaa olla avoin myös kaikista kauneustoimenpiteistä, joita hän on teettänyt.

– Olen tehnyt pientoimenpiteitä. Olen laittanut huuliin täytettä. En ole edes milliä laittanut, mutta olen kuitenkin. En häpeile sitä ollenkaan. Haluan päinvastoin sanoa sen, ettei kenellekään tule mitään paineita siitä, että minulla on isommat huulet.

– Haluan sanoa, että minulle on laitettu täytettä ja en ole syntynyt näin, kaunotar kertoo.

Ravintolassa työskentelevä Tähtinen kertoo panostavansa missivuotensa aikana erityisesti sosiaalisen mediaan. Tavoitteena on tehdä Miss Helsinki -brändin kautta tulevia töitä oman päivätyön rinnalla, kunnes voi jättäytyä ravintola-alalta.

– Tosi monilla nuorilla on paineita opiskelusta. Pitäisi olla naimisissa ja kihlat, mitä kaikkea. Minä en halua ajatella yhtään silleen. Elän omanlaista elämää.

Videolla Inna Tähtinen kertoo, mitä tuleva missivuosi pitää sisällään! 

Lue myös:

    Uusimmat