Tuore äiti Miranda Kerr seksikkäissä bikinikuvissa, katso!

Supermalli ja näyttelijäkomistus Orlando Bloomin vaimo Miranda Kerr synnytti Flynn-pojan puoli vuotta sitten. Nyt tuore äiti poseeraa bikinikuvissa yhtä upeana kuin ennenkin.

Miranda Kerr, 28, oli alun alkaenkin suunnitellut saavansa upean kroppansa takaisin synnytettyään melko suurikokoisen poikavauvansa Flynnin. Olikin vain ajan kysymys, koska kaunotar hyppää takaisin mallinhommiin. Nyt hänet nähdäänkin alusvaatejätti Victoria's Secretin uuden VS-bikinimalliston kuvissa.

Uuden malliston bikineihin kuuluu niin seeprakuviota, pallokuosia kuin lukuisia muitakin malleja. Jotkut väriyhdistelmät tuovat jopa mieleen 80-luvun.

Salainen ase: Jooga ja juokseminen

Kerr kertoo huolehtivan vartalostaan joogaamalla ja juoksemalla paljon sekä syömällä terveellisesti. Vaikka kurvit auttavat Kerriä maksamaan laskut, hän on myöntänyt, ettei ole ulkonäöstään liian huolissaan.

– Hassua kyllä en olisi välittänyt, vaikka vartaloni ei olisikaan palautunut ennalleen. Olin päättänyt raskauden aikana, että on lukuisia muitakin asioita, joita voisin elämässäni siinä tapauksessa tehdä. Tärkeysjärjestykseni synnytyksen jälkeen oli vain pysyä terveenä ja pitää Flynn terveenä, Kerr kertoi Herald Sun -lehdelle.

Kerr lohduttaa myös kanssasisariaan, joilta kilojen karistus ei välttämättä onnistu yhtä helposti.

– Kenenkään ei tulisi verrata itseään muihin tai tuntea itseään huonoksi, vaikka vartalo näyttäisi erilaiselta kuin muiden vastasynnyttäneiden.

MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuvat: Getty Images, Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja