Tuomari Jukka Haapalainen teki huomion TTK-kulisseissa: "Olen havaitsevinani isoa jännitystä ilmassa"

3:12
Miten tuomari arvio illan lähetystä? Katso koko haastattelu!

Jukka Haapalainen vieraili MTV Uutiset Livessä TTK-lähetyksen jälkeen.

Tanssii Tähtien Kanssa -sarjan 14. tuotantokausi jatkui sunnuntaina näyttävillä tansseilla, kun ruuduissa nähtiin kauden kahdeksas live. Jaksossa myös kuudes pari joutui jättämään tanssiparketit.

Illan aikana parketilla nähtiin dynaamisia duoja, jotka antoivat kaikkensa tanssin pauloissa. Viime viikon parinvaihtoviikon jälkeiset muutokset näkyivät tuomari Jukka Haapalaisen mukaan pareissa. 

– Jotenkin viime viikon jännittyneisyys vapautui uudenlaiseksi tekemisen iloksi. Kovasti tuntuu toisaalta olevan voimakasta kilpailullisuutta ilmassa. Ollaan kovasti reunamilla, että jännittää hirveesti tottakai putoamisia. Olen havaitsevinani isoa jännitystä ilmassa, hän kuvailee. 

Hänen mukaansa jännitys näkyy yleisilmapiirissä. 

– Kaikki tekee todella vereslihalla tätä hommaa. Tottakai tuotetaan iloista ja viihdyttävää sisältöä koko ajan. Jotenkin tunnistan sen siinä keskittyneisyydessä ihan yleisissä tiloissa, jos raotan vähän kulisseja, hän paljastaa.

Millaisia tähtipareja kisassa on vielä mukana? Katso koko haastattelu videolta!

Tanssii Tähtien Kanssa mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19:30. Tanssikupla mtv-palvelussa maanantaisin ja perjantaisin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja