Tuntuuko elämäsi tyhjältä? Luota intuitioosi ja muuta polkusi suunta!

Intuitiolla on tapana tehdä elämästämme parempaa.

Kuuntelemme mielellämme ystävien, äidin ja jälkikasvun neuvoja, mutta unohdamme kuunnella omaa ääntämme.

Opettele siis kuuntelemaan intuitiosi antamia ohjeita. Hiljenny, pysähdy ja anna ajatusten nousta pintaan.

Intuitiosi haluaa aina tehdä elämästäsi parempaa, helpompaa ja onnellisempaa. Kun seuraavan kerran löydät itsesi vaikeasta tilanteesta, kuuntele sisäistä ääntäsi – ja noudata omia neuvojasi.

Elä hetkessä

Kenties klisee, mutta niin totta! Eilen on mennyttä, huominen tulevaisuutta – elä siis tänään.

Menneisyyden ikävissä asioissa roikkuminen voi auttaa sinua ymmärtämään itseäsi, mutta toisinaan on aika lopettaa. Jos ajatuksesi seikkailevat koko ajan menneisyyden tapahtumissa, tulisi sinun huolestua. Unohda eilinen, se oli eilen. Sisäistä virheidesi opetus ja siirry eteenpäin.

Jos et vello menneessä, murehditko sitten tulevaisuutta? Yhtä turha tapa on lähes poikkeuksetta täysin hyödytöntä. Et voi ennustaa tulevaa.

Päästä irti vihasta

Kun viha sumentaa järkesi ja kateus täyttää ajatuksesi, on aika pysähtyä ja kuunnella sisäistä ääntäsi. Usein negatiivisille ajatuksille löytää järkevän perusteen unohtaa ne ja katsoa eteenpäin.

Seuraa unelmiasi

Jos huomaat jatkuvasti miettiväsi, millaista olisikaan tehdä toisenlaista työtä, asua toisessa kodissa tai matkustaa kauas pois, intuitiosi yrittää todennäköisesti kertoa sinulle, että on aika tehdä muutoksia. Kuuntele, mitä haaveita sinulla on ja lähde seuraamaan niitä.

Ole varovainen

Tiedäthän tunteen, joka saa sinut uskomaan, että jotain ikävää on tiedossa? Intuitiomme on alitajuntamme työstämiä ajatuksia, joita kannattaa kuunnella.

Päästä irti huonosta suhteesta

Huonossa ihmissuhteessa ei kannata roikkua vain mahdollisen eron seurauksien pelossa. Jos olet suhteessasi onneton, on kenties aika punnita suhdetta uudestaan.

Ole rehellinen

Valehtelusta ei seuraa kuin ylimääräistä stressiä ja ongelmia. Usein sisäinen äänemme kuitenkin pysäyttää ajatuksemme, ennen kuin ehdimme sanoa ne ääneen. Ole rehellinen ja sano sanottavasi ääneen. Vältyt paljolta harmilta.

Lähde: Womanitely

Lue myös:

    Uusimmat