Mainos

Tuntemattomat ihmiset pilasivat nuoren äidin päivän – kauppareissu sai liikuttavan käänteen

Äidin kauppareissu ei sujunut helpoimman kaavan mukaan, mutta ystävällinen työntekijä pelasti naisen päivän.

Kauppareissu pikkulasten kanssa ei aina ole helpoin mahdollinen urakka, varsinkaan silloin, jos lapsella on erityistarpeita. Näin oli asianlaita myös Suzie Skougardilla, joka törmäsi kaupassa ongelmaan toisensa perään.

Sen lisäksi, että Skougardin kädet olivat täynnä Carly-tyttären kanssa, hän sai inhottavaa palautetta kolmelta tuntemattomalta ihmiseltä.

Eräs moitti Skougardia siitä, ettei tämän tyttärellä ollut kenkiä jalassa, toinen kieltäytyi auttamasta naisen kaipaaman tuotteen etsimisessä ja kolmas oli kuin häntä ei olisikaan. Pieniä asioita ehkä, mutta muiden töykeys yhdistettynä kauppareissuun kyllästyneeseen lapseen sai nuoren äidin mielen matalaksi. Hän alkoi jo luopua uskosta ihmisyyteen, kunnes törmäsi henkilöön, joka pelasti hänen päivänsä.

Lue Skougardin sydäntä lämmittävä Facebook-päivitys, jossa hän kertaa tuon joulukuisen päivän tapahtumia. Päivitykseen on reagoitu huikeat 23 000 kertaa ja sitä on jaettu yli 4 600 kertaa.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Hän antoi meille uskomattoman lahjan"

"Siinä vaiheessa, kun otin tämän kuvan Carlysta, hän oli jo hermostunut (oli jo maidon aika ja päiväunet keskeytettiin), mutta otin kuvan silti, koska kun tällaisia kohtaamisia tapahtuu, ovat ne suosikkihetkiäni maailmassa. Tämä nainen työskentelee paikallisessa ruokakaupassamme, ja valitsen aina hänen kassansa. Jopa silloin, kun olin raskaana – valitsin hänen kassansa, vaikka jono olisi ollut pidempi. Kun olin raskaana, juttelin hänen kanssaan aina niiden muutamien minuuttien aikana. Halusin tietää, mitä Downin syndrooma merkitsisi tyttärelleni, kun hän olisi vanhempi. Millaista hänen elämänsä olisi? Olisiko hän lainkaan tämän naisen kaltainen?

En koskaan maininnut, että Carlylla on Downin syndrooma, kunnes eräänä päivänä aivan yllättäen Carlyn ollessa kuuden kuukauden ikäinen, hän kietoi käsivartensa hänen ympärilleen ja sanoi: "Hänellä on Downin syndrooma." "Hänellä todella on", sanoin.

Tänään, kun olimme lähdössä kaupasta, hän sanoi: "Minullakin on Downin syndrooma, ja minulla on suuri sydän." "Sinulla todella on suuri sydän", sanoin. "Osaako hän viittomakieltä?" hän kysyi ja osoitti Carlyn suuntaan. "Hän osaa joitain merkkejä." "Kun olin vauva, tein tätä (hän viittoo 'lisää') ja tätä (hän viittoo 'saisinko')." "Kyllä, Carly osaa nuo samat!" "Osaan myös vielä yhden, voin opettaa hänelle!" Ja hän viittoi 'rakastan sinua'.

Minulla oli paljon kohtaamisia ruokakaupassa. Oli nainen, joka moitti minua, koska Carlylla ei ollut kenkiä kylmänä päivänä (hän potki ne pois), myyjä, jota ei kiinnostanut auttaa minua etsimään tuotetta ja kärsimätön ihminen, joka tunki ohitseni, koska kävelimme hitaasti kävelevän vanhemman herrasmiehen perässä, ja hänellä oli kiire.

Jotkut ihmiset ajattelevat, etteivät Downin syndroomasta kärsivät tuo mitään yhteiskuntaan, mutta kaikkien "Grinchien" joukossa, hän erottui edukseen. Ja vain olemalla oma itsensä, hän antoi meille uskomattoman lahjan. Hymyn."

Video: Mihin äitiä tarvitaan? Suomalaislapset kertovat.


Lähde: FaithIt

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja