Mainos

Tunnetut suomalaiset loistavat kesän 2014 upeina morsiamina

Moni tuttu tähti on astellut alttarille kesällä 2014.

Kesä on suurten hääjuhlien aikaa. Myös tänä kesänä ovat monet tunnetut suomalaiset astelleet avioliiton satamaan. MTV.fi koosti yhteen tunnelmia tähtien häistä.

Elina Viitanen nautti taianomaisista häistään

Radio Novan juontaja, televisiostakin tuttu Elina Viitanen asteli avioon Porissa 12. heinäkuuta. Viitanen meni naimisiin kihlattunsa, radiojuontaja Lauri Kottosen kanssa rakkaiden sukulaisten ja ystävien ympäröimänä. Nykyään Kottonen-nimeä käyttävä entinen Viitanen kuvaili MTV.fille hääpäivän olleen ikimuistoinen.

– Kaikki aina sanovat, että oma hääpäivä on paras päivä, mutta mitään tällaista en osannut odottaa. Olin vain ajatellut, että on ihana päästä naimisiin. Koko päivä oli kuitenkin aivan uskomaton, taianomainen, Kottonen kertoo.

Viitasen häissä nähtiin yllätysesiintyjänä suosittu Juha Tapio. Laulaja esitti kirkossa hittinsä En mitään, en ketään.

Catherine Hyde nai formulakuskin ilman yleisöä

– Meidän täytyy varmaan pitää isot häät sekä Suomessa että Englannissa, totesi entisen F1-kuljettajan Heikki Kovalaisen tuore aviovaimo Catherine Hyde MeNaisten haastattelussa vielä kuusi vuotta sitten.

Toisin kävi. Kovalainen ja hänen pitkäaikainen tyttöystävänsä Hyde menivät kesän alussa naimisiin romanttisesti kahden. Las Vegasissa suoritetussa vihkimistilaisuudessa ei ollut lainkaan vieraita.

Aviopari oli suunnitellut menevänsä naimisiin jo neljä vuotta sitten 20.10.2010, mutta Kovalainen ei pystynyt irrottautumaan töistä kyseisenä päivänä.  

Helena Kipperi sai halutun kiekkokapteenin

Jääkiekkoilija Mikko Koivu asteli alttarille rakkaansa Helena Kipperin kanssa 11. heinäkuuta Turussa.

Vihkiminen tapahtui Turun Mikaelinkirkossa ja juhlia jatkettiin Turun lähellä Maskussa. Mikon yksi bestmaneista oli hänen isoveljensä Saku Koivu.

MTV.fin tietojen mukaan paikan päällä hääjuhlassa oli lukuisia kiekkotähtiä. Muun muassa Tuomo Ruutu, Mikael Granlund, Lauri Korpikoski, Petteri Nummelin, Erik Haula sekä Niklas Bäckström olivat mukana häissä.

Mikko ja Helena menivät kihloihin viime kesänä. Pariskunnalla on noin kymmenen kuukauden ikäinen tytär Sofie Elizabeth. 

Suvi Teräsniskalla suuret sukuhäät

Laulaja Suvi Teräsniska, 25, on seurustellut bändinsä ääni- ja valomiehenä toimivan Simo Aallon kanssa noin kolme vuotta. Pari kihlautui loppukesästä 2012 Pariisissa.

Keväällä Suvi paljasti Me Naisten -haastattelussa parin juhlivan loppukesästä häitään näyttävästi Suvin kotipaikkakunnalla Kolarissa. Suvin ja Simon häihin kutsuttiin 200 vierasta.

– Sukuni on kova juhlimaan ja pitämään hauskaa. Suvun kokoontuessa joku on jatkuvasti kaivamassa esiin harmonikkaa, tanssimassa ja laulamassa karaokea, Suvi kertoi Me Naisten haastattelussa.

Mikael Forssel vie vihille kymmenen vuotta nuoremman kihlattunsa

Kesän morsiamiin kuuluu  myös jalkapalloilija Mikael Forssellin kihlattu Metti Lukkarila. Ilta-Sanomien tietojen mukaan Forssell ja Lukkarila avioituvat Helsingissä 9. elokuuta.

– Vaikka Metti on minua kymmenen vuotta nuorempi, hän on henkisesti kypsempi kuin minä. Ikäero ei koskaan ole haitannut. Minulla on hänen kanssaan aina hyvä olo. Avioliitossa pitääkin olla hyvä olo, kai se on kaikkien tavoite, Forssell kertoi Ilta-Sanomille.

Mikael kihlasi Metti-rakkaansa elokuussa 2013. Esikoistyttärensä he saivat toukokuun alussa

Mirella Koulliaskella matalan profiilin häät

Malli Mirella Koullias ja miljonäärisuvun vesa Tomas von Rettig menivät 7 päivää -lehden ja Iltalehden tietojen mukaan naimisiin tänä kesänä 11. päivä heinäkuuta.

Iltalehden mukaan Koullias ja Von Rettig pitivät juhlien suhteen niin matalaa profiilia, etteivät edes kaikki tuoreen avioparin tuttavat tienneet juhlista.

Pariskunta on ollut yhdessä jo muutaman vuoden ajan, ja ollut avoliitossa jo ennen häitä. 

Matti Nykänen ja Pia Talonpoika vihille kuun lopussa

Matti Nykänen on menossa naimisiin kihlattunsa Pia Talonpojan kanssa ensi viikon viikonloppuna.

– Tarkoitus oli ensin, että meidät vihitään maistraatissa. Pian isä haluaa saattaa tyttärensä alttarille, joten päätimme kirkkohäistä, Nykänen kertoi 7 päivää lehdelle.

Nykänen kihlautui tulevan morsionsa kanssa marraskuussa. Pari oli ollut yhdessä kolme kuukautta.

– Hän on loistava ihminen. Ihana ja hellä kotiäiti. Hän ei missään tapauksessa hamua julkisuutta, Matti kuvaili silloin kihlattuaan MTV.fille. 


Vuonna 2015 kesähäiden morsiamina tulevat loistamaan muun muassa Miss Suomi 2009 Essi Pöysti,Nasima Razmyar ja näyttelijä Jenny Rostain. 

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja