Tulevasta iPhonesta vuoto: Nämä asiat paljastuivat

Applen odotetaan julkistavan uuden iPhone -kännykkänsä ja muita tuotteita ensi keskiviikkona järjestettävässä tapahtumassa.

Lähes kaikkien merkittävien kännykkäjulkistuksen yhteydessä tapahtuu yleensä ennakkoon vuotoja ja näin näyttää käyneen myös odotetulle iPhone 6s Plus -mallille, josta on levinnyt verkkoon kuvia.

Odotettavissa on kaksi uutta kännykkämallia ja iPhone 6s Plus olisi näistä isompi.

The Independent kertoo teknologiasivuillaan, että uusi iPhone on hieman aiempaa suurempi. Puhelimessa on käytössä Force Touch -teknologia, jolloin näyttö osaa reagoida eri voimakkuudella tehtyihin painalluksiin. Tällöin se tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja puhelimen toimintojen ohjaamiseen.

Vuotaneiden kuvien kerrotaan olevan peräisin taiwanilaiselta alihankkijalta. Kuvien perusteella laitteessa näyttäisi olevan myös aiempaa suurempi etukamera. Uudessa iPhonessa on jo aiemmin ennakoitu olevan paranneltu selfie-kamera.

Applen on huhuttu myös parannelleen laitteen runkoa, jotta se ei pääsisi vääntyilemään taskussa. Nykyinen iPhone sai vääntyilemisen takia aikaan pienoisen kohun, jota kutsuttiin nimellä ”Bendgate”.

Uutuudessa on vuotojen mukaan myös aiempaa pienempi akku, mutta toistaiseksi ei ole tietoa miten tämä vaikuttaa laitteen käyttöaikaan.

Lue myös:

    Uusimmat