Tule mukaan testiryhmään: Jaossa 50 kahden hengen lippua Hiljaisuus-elokuvaan

Hiljaisuus on Esko Salervon käsikirjoittama ja Sakari Kirjavaisen ohjaama draamaelokuva, joka sijoittuu jatkosodan viimeiseen kevääseen.

Eletään jatkosodan viimeistä kevättä. Rintamalinjan välittömässä läheisyydessä sijaitsee kaatuneitten evakuoimiskeskus, jonne kuolleet sotilaat kerätään huollettaviksi kotiin lähettämistä varten.

Eino (Joonas Saartamo) astuu palvelukseen yhdessä ystävänsä Antin (Lauri Tilkanen) kanssa yksikköön, jossa muutaman naisen ja miehen joukko suorittaa raskasta ja vaativaa tehtävää. Einon mieli on täynnä sankarillisia ihanteita, mutta elämä pienessä yhteisössä osoittautuu sotaa monimutkaisemmaksi.

Einon tärkein tehtävä on huolehtia lupauksestaan Antin isälle – pitää tämä erossa vaikeuksista ja ennen kaikkea hengissä. Antti on iloinen ja lottia hymyllään hurmaava kauppamies, joka sälyttää raskaimmat työt Einolle ja keskittyy ankarasti kiellettyyn kaupankäyntiin Siiri (Joanna Haartti) liikekumppanina aivan pastori Hiltusen (Kari Hakala) silmien alla.

Eino joutuu toden ja unen rajalle Korpikankaan (Ilkka Heiskanen), entisen lääketieteen ylioppilaan kanssa. Jaana (Terhi Suorlahti) ja kuppari-Miina (Sinikka Mokkila) tekevät tinkimätöntä kuoleman varjostamaa työtään.

Muiden tavoin hekin yrittävät selviytyä omasta ristiriitaisten tunteiden täyttämästä arjestaan toimittaessaan kaatuneita sotilaita rakkaittensa haudattavaksi.


Taistelun tauottua jäljelle jää…

Hiljaisuus

Elokuvateattereissa 9. joulukuuta.

Kerro meille, minkälaisia tunteita ja ajatuksia Hiljaisuus-elokuva Sinussa herättää!

Hae mukaan testiryhmään!

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä katsomaan ja arvioimaan Hiljaisuus-elokuva yhdessä seuralaisesi kanssa. Studio55.fi hakee testiryhmään yhteensä 50 kaksikkoa.

* Testiryhmään voi hakea mukaan maanantaihin 5. joulukuuta saakka. Testiryhmäläiset arvotaan keskiviikkona 7.12.

* Testiryhmään mukaan valituille lähetetään kaavakkeeseen täytettyyn kotiosoitteeseen elokuvaliput, joilla Hiljaisuus-elokuvan voi käydä katsomassa Finnkinon elokuvateattereissa 9.-18.12.2011 välisenä aikana.

* Palaute elokuvasta on annettava sähköpostitse viimeistään maanantaina 19.12.2011.

* Mukaan ryhmään valitut saavat keskiviikkona 7.12. tarkemman ohjeen osallistumisesta sähköpostiinsa.


Hae mukaan testiryhmään täyttämällä alla oleva kaavake.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja