Tuhriintuiko bilemeikki? Tässä illan pelastavat pikakikat!

Ylläsi on upea mekko, kampauksesi on viimeisen päälle kunnossa ja meikki on siisti ja huoliteltu. Mutta mitäs sitten, kun meikki leviää, päällesi kaadetaan drinkki tai korvakorun takaosa katoaa? Self.com paljastaa vinkit.

Silmämeikkisi on levinnyt...

Jos tiedät jo etukäteen, että kyynelehdit puolenyön aikoihin, valitse vedenkestävä ripsiväri. Jos kuitenkin vahinko on jo ehtinyt tapahtua, kokeile korjata tuhriintunut meikki.

Älä käytä vettä ja saippuaa, sillä ne saavat meikin leviämään entisestään. Nappaa palanen vessapaperia ja kostuta se käsivoiteessa. Taputtele paperilla meikkituhrua. Ota sitten kuiva palanen paperia ja pyyhi suttu pois. Peitevoiteella ja puuterilla korjaat loput vahingot. Katseesi on taas kirkas ja voit jatkaa juhlimista!

Yllesi on kaadettu drinkki...

Tämä on tapahtunut meille kaikille. Bileissä on ahdasta, ihmiset törmäilevät toisiinsa ja pian hiuksissasi on annos alkoholia ja se haisee aivan appletinilta. Tämänkään ei kuitenkaan tarvitse pilata iltaasi.

Korjaa vahinko, kun tukkasi on vielä kostea. Kastele kampa ja vedä se hiuksistasi läpi, siitä kohtaa, johon juomaa kaatui. Laita samaan kohtaan sitten hoitoainetta ja vedä kampa uudelleen hiuksista läpi. Huuhtele kampa ja kampaa hiukset vielä kerran. Kutrisi eivät tunnu tahmeilta kuivuessaan tai tuoksahda alkoholilta.

Korvakorusi takaosa on hävinnyt...

Sinun ei kuitenkaan tarvitse hylätä säihkettä. Pyydä baarimikolta pala sitruunaa tai limettiä. Ota pieni pala kuorta, kuivaa se huolellisesti servetillä, aseta se korvan taakse ja työnnä korvakoru siitä läpi. Korviksesi pysyvät kyllä kyydissä koko illan!

MTV3/Helmi

Lähde: self.com

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat