Tuhkapilvi jätti muusikot kentille ja fanit kylmiksi

Islannissa sattunut tulivuorenpurkaus sekoitti myös muusikoiden ja heidän faniensa suunnitelmat.

Esimerkiksi The Winyls-yhtyeen piti esiintyä eilen Helsingin Nosturissa, mutta rumpali jäi jumiin Ranskaan pölypilven vuoksi ja keikka peruuntui.

Myös The Herbaliser Band on joutunut perumaan tämäniltaisen keikkansa tulivuorenpurkauksen vuoksi. Yhtyeen piti esiintyä illalla Tavastialla. Kulkuyhteys takkuaa niin ikään Riihimäelle, joten Two Cats And a Doghouse -yhtyeen Papillonin keikka on peruttu.

Jenkkiyhtye Sorry And The Sinatrasia ei kuulla tänään Helsingin Virgin Oilissa. Kuulematta jää myös yhdysvaltalaisten Omenin ja Savage Gracen keikat kulttuuriareena Glorian True Metal Masters -tapahtumassa.

Huomenna fanien on turha suunnata myöskään Tampere-talolle Blood, Sweat and Tears -yhtyeen konserttiin, sillä mieskööri ei saavu paikalle lentokiellon vuoksi.

Hampuri jäi ilman Eläkelaisiä

Tuhkan vuoksi on peruttu myös kotimaisen Eläkeläiset-yhtyeen Hampurin humppakeikka.

Melissa Auf Der Maur joutui puolestaan jäämään Suomeen torstaisen Helsingin-keikan jälkeen. Lentokiellon ja yllättävän pitkän Suomi-loman vuoksi artistin keikka Lontoossa on peruttu.

Lordi jumissa New Yorkissa

Lordin solisti Mr. Lordi eli Tomi Putaansuu ja rumpali Kita ovat jääneet jumiin New Yorkiin. He olivat palaamassa Suomeen ensi syksynä julkaistavan uuden studioalbuminsa nauhoituksista ja joutuivat keskeyttämään matkanteon New Yorkiin Islannin tulivuorenpurkauksen tähden.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat