Mainos

Tuhannet ärtyivät tökeröstä ongelmasta – mies avautui tyttöystävänsä painosta: "Tunnen oloni kamalaksi, mutten pääse siitä yli"

Kun tämä mies päätti julkaista erikoisen ongelmansa suositulla Facebook-sivustolla, päätti hän onneksi tehdä sen nimettömänä. Muuten miehellä saattaisi olla tällä hetkellä melko kuumottavat oltavat.

Facebookin Humans of New York -sivustolle kirjoittanut mies kertoo seurustelleensa puolentoista vuoden ajan naisen kanssa, joka on kaikin puolin täydellinen. Yhtä asiaa lukuun ottamatta.

– Aluksi sanoin itselleni, että tulen pääsemään asian yli. Sanoin, ”katsotaan, miten tässä käy”. Meillä oli täydellisiä treffejä. Kaikki muutkin asiat olivat aivan kuten toivoin. En halua pilata jotain hyvää näin pienen syyn vuoksi, mies kertoo seurustelun alkuajoista.

Suhteen edetessä tämä pieni asia on kuitenkin kasvanut miehen ajatuksissa todella valtavaksi, eikä hän osaa sanoa, tuleeko hän pääsemään siitä koskaan yli. Mies ei kertomuksensa mukaan enää tiedä, mitä hänen tulisi asian kanssa oikein tehdä.

– Tunnen oloni kamalaksi, mutten pääse siitä yli. Tunnen itseni pahaksi ihmiseksi, kun se vaivaa minua.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Olemme menossa pariterapiaan ensi viikolla, mutta en edelleenkään tiedä, pystynkö sanomaan sitä. Onko olemassa yhtään oikeaa tapaa pyytää jotakuta laihduttamaan vuoksesi? mies kyselee.

Yleisöllä on miehelle yksimielinen vastaus

Miehen erikoinen kysymys on herättänyt runsaasti keskustelua, ja jopa yhdeksäntuhatta ihmistä on päätynyt antamaan oman vastauksensa erikoisen ongelman kanssa kamppailevalle miehelle. Suurin osa kommentoijista on ilmaissut ärtymyksensä miehen ajatusmaailmaa kohtaan, jossa mies odottaa seurustelukumppanin muuttuvan hänen vuokseen.  

– Ainoa paino joka hänen tulisi pudottaa, olet sinä, eräässä kommentissa todetaan.

– Sinä olet se, jolla tässä on ongelma. Ei hän, toisessa kommentissa mainitaan. 

Osa kommentoijista kertoo tuntevansa empatiaa miehen seurustelukumppania kohtaan ja toivovansa, että nainen löytäisi itselleen puolison, joka kunnioittaa ja rakastaa häntä juuri sellaisena kuin hän on.

Lähde: Kidspot

***

1:07

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.