TTK-tähtiparilla Jarkko Niemellä ja Kia Lehmuskoskella selkeä näkemys parinvaihtoviikosta: "Tekee tosi hyvää olla hetken aikaa jonkun muun kanssa"

Jarkko & Kia - Cold Little Heart 5:47
Katso videolta Jarkko Niemen ja Kia Lehmuskosken edellisviikon foxtrot.

TTK:ssa vaihdetaan tällä viikolla pareja.

Tanssii Tähtien Kanssa  -ohjelman viidennen suoran lähetyksen päätteeksi tähtiparit saivat suuren yllätyksen: tiedon siitä, että tällä viikolla vietetään perinteistä parinvaihtoviikkoa. 

TTK-tähtipari Jarkko Niemi ja Kia Lehmuskoski  tunnelmoivat illan TTK-lähetyksen jälkeen sekä viidettä suoraa lähetystä että tämän viikon parinvaihtoa MTV Uutiset Livelle. Niemi tanssii tällä viikolla parinaan Katri Riihilahti  ja Lehmuskoski parinaan Yeboyah.

Sekä Niemi että Lehmuskoski ovat innoissaan parinvaihdosta.

Olemme toistemme puolesta innoissamme ja myös tulevan parimme puolesta, Niemi sanoi.

– Minusta on ihanaa, että Jarkko tanssii Katrin kanssa ensi viikon. Uskon, että heillä toimii varmasti tosi hyvin yhteen, ja Jarkko saa varmasti Katrilta erilaisia asioita kuin minulta. Ja olen tosi onnellinen siitä, että sain parikseni Yeboyahin, koska me vähän itseasiassa salaa toivoimme, että olisimme pari, Lehmuskoski paljasti.

Niemi uskoo, että parin vaihtaminen tässä vaiheessa kisaa voi tuoda hänen TTK-taipaleelleen uusia asioita. 

– Olen ymmärtänyt, että jokaisella opettajalla on oma tapansa opettaa, ja olemme kuitenkin olleet porukalla, eli kukaan ei tule puskista täysin tuntemattomana. Minulla on tosi hyvä fiilis ja näen enemmänkin, että se tuo mahdollisuuksia kuin haasteita, Niemi sanoi. 

– Ja se raikastaa tietyllä tavalla. Nyt me olemme olleet tosi pitkään yhdessä, niin tämä tekee ihan hyvää käydä viikko vähän muualla ja sitten tulla taas takaisin. Mutta yleensä parinvaihtoviikon jälkeen parit nousevat vielä enemmän hohtoon toistensa kanssa, koska se tekee tosi hyvää olla hetken aikaa jonkun muun kanssa, Lehmuskoski täydensi. 

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla.
Tanssikupla MTV Katsomossa klo 18 maanantaisin ja perjantaisin. 
Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat