TTK:sta tuttu Salkkarit-tähti Tiia Elg liikuttui tanssiparinsa Mikael Gabrielin videosta: "Ehkä tämä nyt jotenkin konkretisoitui"

8:12
Jukka Haapalainen ja Tiia Elg kertovat TTK-kauden käänteistä.

Tanssiopettaja Tiia Elg putosi Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailusta parinsa Mikael Gabrielin kanssa.

TTK:sta ja Salatut elämät -ohjelmasta tuttu tanssija-näyttelijä Tiia Elg kertoi Uutisaamussa kokemuksestaan ensikertalaisena suosikkiohjelmassa. Elg joutui jättämään kilpailun kesken parinsa muusikko Mikael Gabrielin kanssa viime sunnuntaina.

Gabriel ei päässyt paikalle Uutisaamun haastatteluun, jossa Elg edusti ohjelmaa yhdessä tanssituomari Jukka Haapalaisen kanssa.

Ohjelmassa näytettiin video, jossa Elgin tanssipari kommentoi tunnelmiaan heti pudotuksen jälkeen.

– Yllätin itseni, että jotenkin liikutuin tuosta videosta, kun katsoin. Ehkä tämä nyt jotenkin konkretisoitui, että nyt me emme enää treenaa, Elg kertoo.

Videolla Gabriel kertoo olleensa välillä haastava.

– Siinä lähentyy, kun viettää monta tuntia päivässä ja tekee yhdessä projektia. Ehkä ne asiat, joissa hän viittaa olevansa haastava, niin en koe niitä asioita haastavana, tähti kuvailee.

– Parasta tässä matkassa on se, että löytää itsestään uusia puolia ja eheytyy. Koen, että siinä onnistuin nimenomaan opettajana, että hän sai sellaisen kokemuksen, että hän eheytyi ihmisenä. Tanssi toimi parantavana asiana eikä rikkovana, Elg kuvailee.

Katso koko haastattelu videolta!

Uutisaamu nähdään MTV3-kanavalla joka arkiaamu kello 6.25-9.30 välisenä aikana. Ohjelma on katsottavissa myös mtv-palvelussa ja MTV Uutiset Livessä

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja