TTK-opettajat Saana Akiola ja Kia Lehmuskoski paljastavat tanssipareistaan: "Jaren tanssikengät menivät rikki, Niklas muistaa hyvin koreografioita"

3:13
Hoikistunut Helena Ahti-Hallberg keräsi kehuja TTK-julkistustilaisuudessa - Mikko Lemmilammelta ylistävä kommentti

Tanssii tähtien kanssa alkaa Maikkarilla syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna.

Tanssii tähtien kanssa -ohjelman tanssitreenit ovat parhaillaan käynnissä, ja tanssiparit treenaavat useita tunteja päivässä.

TTK-opettajat Saana Akiola ja Kia Lehmuskoski olivat aamulla jo käyneet tanssitreeneissä ennen kuin saapuivat Beauty Beaivi kauneushoitolan kutsuvierasavajaisiin.

Lehmuskosken tanssiparina on ex-jääkiekkoilija Niklas Hagman, jolla ei ole minkäänlaista kokemusta tanssista ennen ohjelmaa. Lehmuskoski kuitenkin ylistää pariaan.

– Niklas muistaa tosi hyvin koreografioita ja askeleita, mikä on hyvä. Vähän on erilaista olla tanssikengillä kuin luistimilla. Teknisiä taitoja pitää vielä fiilailla. Hän on hirveän innokas ja haluaa oppia. Tänäänkin hän meni itse treenaamaan.

Akiolan tanssiparina on räppäri Jare Brand. Kaksikolla on yhteinen historia, sillä he ovat lapsuudenystäviä. Se on helpottanut huomattavasti kaksin yhteistyötä parketilla.

– Meillä on rento meininki, ja monesti tähän pisteeseen päästään vasta monien viikkojen jälkeen. En tarkoita tanssia, vaan kun tunnemme entuudestaan, niin siksi on helpompaa.

– Minulla on luottavainen mieli. Jare on innokas ja kova opiskelija, hän on jäänyt välillä yksin tanssisalille treenaamaan.

Brandin tanssiurakka alkoi erikoisesti, sillä hänen tanssikenkänsä menivät rikki.

– Jare laittoi viestiä, että onko minun askel näin pielessä. Hänen molemmista kengistään olivat kannat lähteneet irti. Se ei kuitenkaan ollut Jaren vika, vaan kengissä oli vikaa, Akiola naureskeli.

Tanssii Tähtien Kanssa alkaa MTV3-kanavan superviikolla la 5.9. klo 19.30 alkaen. Ensimmäinen jakso on nauhoitettu esittelyjakso, jonka jälkeen suorat lähetykset MTV3-kanavalla sunnuntaisin 6.9. klo 19.30 alkaen.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja