TTK:n menestyspari Niklas Hagman ja Kia Lehmuskoski saavat faneilta valtavasti tukea: "Tosi paljon on tullut kehuja"

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa loistavasti menestyneet Niklas Hagman ja Kia Lehmuskoski saavat paljon onnitteluviestejä ohjelman faneilta.

Upeasti suoriutuneet ex-jääkiekkoilija Niklas Hagman ja tassiopettajaKia Lehmuskoski kertovat saavansa paljon ihania viestejä ohjelman Tanssii Tähtien Kanssa -faneilta. Tähtipari kertoi viime sunnuntaina MTV Uutiset Livessä heti ohjelman kuvausten jälkeen tunnelmiaan.

– En nyt osaa sano, että onko yhtään negatiivista. Pikemminkin se on ollut tosi kannustavaa ja positiivista. Mukavaa, kuten kuuluu ollakin, Tämä on mukava viihdeohjelma. Jos välillä tulee vaikeampia viikkoja, niin saa kannustavia viestejä, Hagman kommentoi.

Lehmuskoski kertoo, että Niklaksen lahjakkuus on huomattu myös ihan alan piireissä.

– Kaikki puhuvat: ”Niklas on niin ihana” Ainakin tanssipuolella monet tulevat sanomaan, että onpas se Niklas lahjakas ja vitsi sillä on hieno rytmiikka. Tosi paljon on tullut kehuja, Lehmuskoski kertoo.

Videolla Hagman kommentoi, saako hän kulkea enää julkisilla paikoilla rauhassa ilman fanien tunnistamista.

Sunnuntaina pari esitti tanssiparketilla mahtipontisen paso doblen Tähtien sota -elokuvan inspiroimana, jossa riitti myös vauhtia. Kappaleeksi valikoitui John Williamsin The Imperial March.

Tähtipari kertoo ottavansa mielellään vastaan myös rakentavaa kritiikkiä tuomareilta.

– Rakentavaa kritiikkiä on ihan mukavaa saada, että pystyy parantamaan. Otetaan tällaiset ihan hyvin vastaan.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19.30 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat