Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Trendikkäät Myllyn Paras -uutuustuotteet: Paistovalmiit pasteijat

Paistovalmiit pasteijat löytyvät kauppojen pakastealtaista.
Paistovalmiit pasteijat löytyvät kauppojen pakastealtaista.Myllyn Paras
Julkaistu 05.03.2014 14:14(Päivitetty 05.03.2014 14:16)

Maaliskuussa kauppojen pakastealtaisiin ilmestyneet paistovalmiiden pasteijoiden makuvaihtoehdot ovat pinaatti-feta ja tomaatti-mozzarella.

Trendikkäät Myllyn Paras -uutuustuotteet ovat tulleet markkinoille nyt maaliskuussa. Uudet tuotteet ovat kaksi paistovalmista pasteijaa.

Pasteijoissa on runsaasti maukasta täytettä, makuvaihtoehtoina pinaatti-feta ja tomaatti-mozzarella ja ne on muotoiltu ensiluokkaisesta, kevyestä lehtitaikinasta.

Pasteijat ovat laktoosittomia, kotimaisia Avainlippu-tuotteita.

Pakkauskoko: 450 gramman pussi sisältää 8–9 pasteijaa.

PAISTO-OHJE:

Pasteijoita ei tarvitse sulattaa ennen paistamista. Pasteijat laitetaan pellille ja voidellaan halutessa munalla. Pasteijoiden päälle voi ripotella kuminaa, unikonsiemeniä tai muuta vastaava tai pasteijat voi paistaa sellaisenaan. Paistetaan 225-asteisen uunin ala- tai keskitasolla noin 20 minuuttia.

Paistovalmiit pasteijat löytyvät kauppojen pakastealtaista.Myllyn Paras


Artikkeli: Myllynparas.fi

Lisää aiheesta:

Paahtoleipä, joka on nyt iso hitti – somessa innostuttiin uudesta valmistustavasta: "Ravitseva ateria hyvillä hiilihydraateilla"Pohjaton piirakka on tämän kevään hittiherkku: Tiinan nerokas resepti kerää ylistystä – tätä kannattaa ehdottomasti kokeilla!Klassikon paluu: Keittiömestari Ari Ruohon suussa sulava suklaafondant – tätä kannattaa kokeilla!Kiireisen ihmisen helppo proteiiniherkku: Munaresepti, jota täytyy kokeilla!Helppo resepti: Tee itse gluteenittomia tortilloja!Pakastetaikinoista syntyvät helpot herkut pikkujouluihin – testaa vinkit
Lifestyle
www.myllynparas.fi

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 19:08
    Kuluttajariidat

    Lentokone oli myöhässä: Matkustajat myöhästyivät junasta ja vaativat 72 euroa korvauksia – näin kävi

  • 17:06
    Ruoka

    Vappu Pimiän mahtava hittikeitto: "Yksi arjen parhaista pelastajista"

  • 14:19
    Perhe

    Elämä lapsilla vai ilman? Nuoret aikuiset yhä epävarmempia perheen perustamisesta

  • 12:07
    Kodinkoneet

    "Viimeinen minuutti" pyykinpesukoneessa voikin kestää ikuisuuden – miksi?

  • 09:04
    Ruoka

    Kuinka monta grammaa puuroa pitäisi syödä aamupalaksi?