Trendikkäät Myllyn Paras -uutuustuotteet: Paistovalmiit pasteijat

Maaliskuussa kauppojen pakastealtaisiin ilmestyneet paistovalmiiden pasteijoiden makuvaihtoehdot ovat pinaatti-feta ja tomaatti-mozzarella.

Trendikkäät Myllyn Paras -uutuustuotteet ovat tulleet markkinoille nyt maaliskuussa. Uudet tuotteet ovat kaksi paistovalmista pasteijaa.

Pasteijoissa on runsaasti maukasta täytettä, makuvaihtoehtoina pinaatti-feta ja tomaatti-mozzarella ja ne on muotoiltu ensiluokkaisesta, kevyestä lehtitaikinasta.

Pasteijat ovat laktoosittomia, kotimaisia Avainlippu-tuotteita.

Pakkauskoko: 450 gramman pussi sisältää 8–9 pasteijaa.

PAISTO-OHJE:

Pasteijoita ei tarvitse sulattaa ennen paistamista. Pasteijat laitetaan pellille ja voidellaan halutessa munalla. Pasteijoiden päälle voi ripotella kuminaa, unikonsiemeniä tai muuta vastaava tai pasteijat voi paistaa sellaisenaan. Paistetaan 225-asteisen uunin ala- tai keskitasolla noin 20 minuuttia.


Artikkeli: Myllynparas.fi

Lue myös:

    Uusimmat