Traileri julki – tältä näyttää viimeinen House of Cards -kausi

Netflix julkaisi House of Cards -sarjan viimeisen kauden trailerin.

Robin Wrightin tähdittämästä House of Cards -sarjan viimeisestä kaudesta on ilmestynyt ensimmäinen traileri. Sarjasta ahdistelusyytösten vuoksi poistetun Kevin Spaceyn esittämä Frank Underwood on kuollut ja hänen vaimonsa Claire Underwood (Wright) johtaa maata.

Lyhyt traileri sisältää pätkiä Wrightin hahmosta puhumassa lehdistölle ja armeijan edustajille. Yhdessä kohtauksessa Wright kyynelehtii oletettavasti Spaceyn hahmon kuoleman johdosta.

Itkukohtaus kääntyy kuitenkin trailerissa päälaelleen, kun Wrightin hahmo lopettaa kyynelehtimisen ja katsoo tuimana kameraan, kuten Spaceyn hahmo useaan otteeseen sarjan aikana. Sarjan viides kausi päättyi, kun Spaceyn hahmo jätti presidentin viran ja Wright nousi valtaan. Viimeisessä jaksossa nähtiin ensimmäinen kerta, kun Wright rikkoi neljättä seinää Spaceyn tapaan.

– Valkoisten, keski-ikäisten miesten valtakausi on ohi, Claire Underwoodin hahmo sanoo trailerissa.

Clairen hahmo ei trailerin perusteella pääse kaudella helpolla. Traileri on täynnä Clairea kritisoivia ja tätä kohtaan pelkoa ilmaisevia kommentteja.

– Kuulostat ihan gangsterilta, rouva Underwood, Venäjän presidenttiä sarjassa esittävä Lars Mikkelsenin kuullaan sanovan.

Sarjan viimeinen kausi ilmestyy Netflixiin marraskuun toisena päivänä.

Lue myös:

    Uusimmat