Traagisesti menehtyneen Love Island UK -juontajan Caroline Flackin perhe julkaisi koskettavan viestin: "Vuorokauden aikana koko elämäni ja tulevaisuuteeni vietiin minulta"

Itsemurhan tehnyt englantilainen juontajatähti kertoi viestissään tulevaisuutensa ja kotinsa menettämisestä.

Lauantaina Lontoon kodistaan löydetty Love Island UK -realitysarjan juontaja Caroline Flack teki itsemurhan vain 40-vuotiaana. The Telegraph -lehden mukaan hän oli hirttäytynyt. Juontajatähden perhe julkaisi arvostamansa Eastern Daily Press -lehden kautta Flackin kirjoittaman tunteikkaan viestin. Hänen oli tarkoitus itse julkaista se Instagramissa jo tammikuussa, mutta ei sitä koskaan tehnyt.

Viime vuoden joulukuussa Flackin miesystävä, tennispelaaja Lewis Burton, 27, syytti häntä pahoinpitelystä. Tapauksen myötä Flack joutui vetäytymään Love Island UK -pestistään. Oikeudenkäynnin oli määrä alkaa ensi kuussa.

– Useille ihmisille pahoinpitelystä pidätetyksi joutuminen on jonkinlainen hengellinen herätys, mutta minulle ei. Olen lykännyt monia stressaavia tilanteita koko elämäni ajan. Olen hyväksynyt häpeän ja myrkylliset mielipiteet elämästäni yli kymmenen vuoden ajan. Silti olen kertonut itselleni, että kaikki tuo on osa työtäni. En ole valittanut, Flack kirjoitti viestissään.

Flack totesi viestissään, että maton alle lakaistut asiat eivät koskaan kokonaan katoa.

– Ne ovat siellä edelleen. Jonain päivänä joku nostaa mattoa ylös ja tunnet sen jälkeen vain häpeää. 12. joulukuuta 2019 minut pidätettiin poikaystäväni pahoinpitelystä. Vuorokauden aikana koko elämäni ja tulevaisuuteni vietiin minulta. Muuri, jota rakensin kauan aikaa ympärilleni, romahti, Flack jatkoi kirjoitustaan.

Hän kirjoitti ottaneensa aina vastuun tapahtuneesta, mutta vakuutti sen olleen onnettomuus.

– Olen jo pitkää kärsinyt jonkinlaisesta hermoromahduksesta. En kuitenkaan ole pahoinpitelijä. Meillä oli riita, joka johti onnettomuuteen.

– Syy siihen miksi puhun tänään, on perheeni, joka ei pysy käsittelemään asiaa enää. Olen menettänyt työni, kotini ja kykyni puhua. Totuus on viety käsistäni ja sitä on käytetty viihteenä.

Flack halusi tekstinsä avulla tulla kuuluksi. Hän ei halunnut aiheuttaa mielipahaa perheelleen ja ystävilleen.

– En ajattele urani takaisin saamista, vaan sitä miten saan itseni ja perheeni elämän takaisin.

Caroline Flackin oli tarkoitus julkaista sydäntä särkevä tekstinsä Instagramissa tammikuussa, mutta ei sitä lopulta julkaissut. Edesmenneen juontajatähden äiti Christine Flack kertoi Eastern Daily Press -lehdelle syyn julkaisematta jättämiselle.

– Carrie lähetti minulle tämän viestin tammikuun lopulla, mutta häntä oli neuvottu olla julkaisematta sitä. Hän todella halusi saada äänensä kuuluviin. Monia valheita oli kerrottu. Minä ja perheeni haluamme, että ihmiset voivat lukea hänen versionsa tapahtuneista. Carrien ympärillä oli rakkautta ja ystäviä, mutta tämä oli liikaa hänelle. Hänen ystävänsä Molly, Lou, Sam, Liam ja Simon yrittivät pitää hänet turvassa. Kiitän heitä, Christine Flack sanoi.

Äidin mukaan edes Caroline Flackin rakas kaksoissisko Jody ei pystynyt poistamaan epäoikeudenmukaisuuden tuomaa tuskaa.

– Kuten Carrie sanoisi: "Ole ystävällinen inhottavassa maailmassa", Christine Flack lisäsi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja