Itsemurhan tehnyt Love Island UK -juontaja Caroline Flack tapaili prinssi Harrya ja poptähti Harry Stylesia: "En aio koskaan pyytää anteeksi sitä"

Lauantaina Lontoon kodistaan kuolleena löydetty Caroline Flack, 40, tuli tunnetuksi usean suositun realitysarjan juontajana, mutta myös kohutuista parisuhteistaan.

Isossa-Britanniassa suosittu Caroline Flack juonsi Love Island UK -realitysarjaa vuodesta 2015 vuoteen 2019. Flack juonsi myös muun muassa The X Factoria.

Vuonna 2009 Flack tapasi prinssi Harryn heidän yhteisen ystävänsä Natalie Pinkhamin kautta. Flack kertoi omaelämäkerrassaan Storm in a C Cup (2015), kuinka tuli hyvin juttuun prinssi Harryn kanssa. Kun media sai tietää tapailusta, he lopettivat toistensa näkemisen.

Flack tapaili vuonna 2011 muusikko-näyttelijä Harry Stylesiä, joka nousi suureen suosioon One Direction -yhtyeen jäsenenä. Juontaja oli tuolloin 31-vuotias ja Styles vasta 17-vuotias. Suhde päätyi iltapäivälehtien otsikoihin.

– En aio koskaan pyytää anteeksi sitä. Ei tapahtunut mitään vakavaa tai pahaa, eikä kukaan loukkaantunut, Flack kertoi The Daily Telegraph -lehden haastattelussa vuonna 2015.

Viime joulukuussa uutisoitiin, että Flackin entinen miesystävä tennispelaaja Lewis Burton syytti häntä pahoinpitelystä. Juontaja joutui jättämään Love Island UK -pestinsä kohun takia. Oikeudenkäynnin oli tarkoitus alkaa ensi kuussa.

Flack ei ole ole ainoa Love Island UK:n parissa työskennellyt henkilö, joka on ottanut hengen itseltään. Sarjassa kilpailleet Sophie Gradon ja Mike Thalassitis ovat myös menehtyneet itsemurhan seurauksena.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja