TPS:lle ensimmäinen piste – tuttu maalivahti kovassa iskussa

Tyler Steenbergen iski TPS:n tasoihin 2-2:een 0:49
Tyler Steenbergen tasoitti ottelun kolmannessa erässä.

Sparta Praha vei voittomaalikisan TPS:ää vastaan CHL-ottelussa.

TPS:llä on kahden CHL-ottelun jälkeen kasassa yksi piste. Sparta Praha nappasi lopulta voiton Turussa 3–2.

Voittomaalikisan ainoan osuman teki Prahan Filip Chlapik. TPS:ltä epäonnistuivat Mitch Hults, Kalle Väisänen, Jack Rodewald, Elmeri Eronen ja Tyler Steenbergen.

TPS oli ottelussa hallitsevampi osapuoli, mutta TPS:ssä nuorempana pelannut Alexander Salák oli hyvässä torjuntavireessä Sparta Prahan maalilla. TPS voitti maalia kohti ammutut laukaukset 43–23.

TPS:n lupaava puolustaja Eemil Viro teki hänelle harvinaisen virheen toisessa erässä ja menetti kiekon omalla alueella.  Ladislav Zikmund pääsi lopulta runnomaan vieraat 2–1-johtoon, vaikka Viro yritti vielä pelastaa tilanteen.

Tasoituksen iski kolmannen erän viidennellä minuutilla Tyler Steenbergen, joka osui heti ensimmäisessä ottelussaan TPS:n paidassa.

TPS:n Mikael Hakkarainen sai kiekon tolppaan asti viimeisellä minuutilla, mutta peli meni jatkoajalle.